Božanska pletenica, supermodel talasi – Otkrijte najveće hair trendove za jesen 2023!

by | 30 avgusta, 2023
najpopularniji hair trendovi za jesen 2023

Ovo su najpopularniji hair trendovi za jesen 2023. Da li ste spremne za promene?

Koliko god davno bilo, nikada nećemo zaboraviti ono iščekivanje prvog dana škole. Da li je postojao dan sa većim pritiskom od toga? Od pronalaženja prave sveske do odabira savršene odeće, toliko je razmišljanja ušlo u taj jedan dan. Iako više ne kupujemo školski pribor krajem leta, nikada ne gubimo želju da za svežim izgledom za novu sezonu. Glavni deo toga svakako je prava frizura za jesen.

Hair trendovi za jesen 2023. imaju ponešto za svakoga, bez obzira da li želite potpunu promenu kose ili samo da ažurirate svoj stil,

Najpopularniji hair trendovi za jesen 2023.

’90s Supermodel Cut

Recite zbogom tupim krajevima jer je ove jeseni sve u slojevima. Evolucija butterfly frizure iz 2022. godine, ova supermodel iz 90-ih frizura je postala hit. Vreme je da oslobodite svoju unutrašnju Cindy Crawford.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clayton Hawkins (@claytonhawkins)


Postoje i duže i kraće verzije ovog stila, a slojevi za uokvirivanje lica su univerzalno laskavi. Ako ako je vaša kosa fina, frizura vam može dati dodatni podsticaj koji vam je potreban. Ovaj stil najbolje funkcioniše sa dobrim starim feniranjem. Da bi kosa odskočila, koristite velike čičak viklere.

Shaggy pixie

Uvek postoji neka vrsta varijacije shag i pixie stila, pa zašto ih ne kombinovati? Čupava piksi je smela i oštra frizura koja je stekla popularnost zbog lakog održavanja i stilizovanja, a nudi razigran i moderan izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by katie carlson (@katie.a.carlson)


Da biste stilizovali ovaj izgled, nanesite proizvod za oblikovanje na suvu kosu i koristite prste za raščupavanje i oblikovanje kose. Možete koristiti fleksibilan/laki lak za kosu da dodate volumen i definiciju.

Najpopularniji hair trendovi za jesen 2023- birkin šiške

Svake jeseni uvek možete računati na latte sa začinima od bundeve i novi trend šiški. Različiti stilovi uvek dolaze i izlaze iz mode, ali ove jeseni devojke obožavaju šiške Jane Birkin. Ove šiške su savršene  za tu atmosferu francuske devojke bez napora. Jenna Ortega i Melissa Barrera su postigle sa birkin šiškama tokom cele godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clayton Hawkins (@claytonhawkins)


Da vaše šiške ne bi postale masne tokom dana, uvek imajte suvi šampon kod sebe.. rofesionalni savet: Isprskajte suvi šampon direktno na četku sa čekinjama, a zatim pročešljajte kosu radi ravnomerne raspodele.

Mega volumen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIG BOSS 🔑🔑 (@keke)


Vreme je da dodate volumen svojoj kosi. Razmislite o dugoj frizuri s kraćim slojevima. Ove sezone, dame s dugom kosom moraju da imaju kraće slojeve koji podižu frizuru i osvetljavaju ceo uzgled.

Najpopularniji hair trendovi za jesen 2023- pletenice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janelle Monáe (@janellemonae)


Božanske pletenice (engl. goddsess braids) će biti svuda ove jeseni, slažu se hair stručnjaci. U pitanju su klasične box pletenice ali nešto gušće i deblje. Ovo je savršena opcija za one dame koje žele da odmore kosu od tretiranja i sušenja fenom.

Lob sa teksturom


Lob dobija novi izgled ove jeseni. Ovo je veoma trendi frizura koja je stekla popularnost zbog mogućnosti da doda pokret i dimenziju srednje dugoj kosi. Nudi svež i mladalački izgled, a pristaje skoro svim oblicima lica, naročito četvrtastim i okruglim. Koristite sprej od morske soli za dodatnu teksturu.

Bob do brade

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clayton Hawkins (@claytonhawkins)


Za razliku od loba i frizura dužine do ramena, ovaj bob je upravo to- bob. Ova frizura pristaje svim teksturama, bez obzira da li vam je kosa talasasta, kovrdžava ili ravna.

Lepota i zdravljeiprogressman/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Elena Neveditsyna/iStock/Getty Images Plus via Getty Images