Pramenovi za leto 2022: Evo koje su dame najveća inspiracija

by | jun 22, 2022
Pramenovi za leto 2022

Pramenovi za leto 2022. godine zaista su trend koji svi hair stilisti preporučuju, a evo i koje su nas dame uvele u ovaj letnji must have trend. 

Kada pričamo o stilovima kose, ništa zapravo nije toliko izašlo iz mode, samo su se neki stilovi malo modifikovali. Stoga, pramenovi su i dalje u modi, a kakve ćemo nositi ovog leta, otkrivamo vam u nastavku.

Pramenovi za leto 2022.

Zlatna karamela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)


Ovakve pramenove prva je ponela Olivia Wilde, u cilju da malo osveži svoj look pred leto. Ovi pramenovi naročito se savetuju damama koje već imaju prirodnu svetliju bazu, kao što je slučaj s svetlosmeđom bojom kose.

Čokoladna višnja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)


Čokoladne nijanse su veoma popularne u poslednje vreme, a brinete kojima je ovakva boja dosadila, mogu da je osveže crvenkastim nijansama, baš poput Zendaye i Julianne Moore.

Dupla boja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ciara (@ciara)


Platinasta plava je najdramatičnija boja kose, ali kada se koristi u kombinaciji s drugim, tamnijim bojama, i te kako može da izgleda prirodnije. To nam je pokazala i Ciara.

Razigrani pramenovi za leto 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)


Cilj u ovom slučaju je stvoriti opušten look, kao da imamo prirodne pramenove. Kada su u pitanju plavuše, najbolji primer su Taylor Swift i Emma Stone

Deblji pramenovi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Chung (@jamiejchung)


Ove godine, upečatljiviji, svetliji chunky pramenovi su veoma popularni, a Kylie Jenner, Jamie Chung i Halle Berry samo su neke od poznatih dama koje obožavaju ovaj stil.

Peskovita plava


Ponekad je i plavušama potrebno malo tamnijih nijansi, a to najbolje zna Elizabeth Olsen. Takvi pramenovi donose novu dimenziju i frizuri i samoj boji kose.

Bogati smeđi pramenovi za leto 2022.


Hailey Bieber se uvek igra sa nijansama, pa često iz plave prelazi u smeđe. A time postiže efekat „staklene“ kose koji je i te kako popularan. Jessica Alba je još jedna zvezdana dama koja nosi ovakve pramenove.

lepotaizdravlje.rsAmy Sussman / Staff via Getty Entertainment; Michael Loccisano / Staff via Getty Entertainment