Šta dužina kose govori o vama?

by | jul 14, 2018

Znate kako kažu – kad želiš da promeniš nešto u životu, promeni frizuru – i čini se da je to zaista tačno. Neke žene mogu da promene sve dužine kose u svom životu ako im je takav karakter, a druge će se pak, poput slavne urednice Voga Ane Vintur, ceo život držati jedne frizure. Proverite šta vaša kosa govori o vama!

VRLO KRATKA KOSA

Foto: Guliver/Getty Images

Članak se nastavlja posle reklama

Samouvereni ste, društveni, prijatni i vrcavi. Vama je vrlo lako da steknete nove prijatelje. Volite poslove u kojima vaša inteligencija dolazi do izražaja. Probleme rešavate smireno i pošteno.
BOB I DRUGE FRIZURE IZNAD RAMENA

 

Članak se nastavlja posle reklama

Iskreni ste i govorite istinu, pa čak i kada ona boli. Dobro balansirate privatni i poslovni život. Neustrašivi ste i dobro organizovani. Ne podnosite rutinu, nemate komplekse i volite nova iskustva.

LOB I FRIZURE U DUŽINI RAMENA

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Guliver/Splash

Volite elegantan, sofisticiran i ženstven izgled. Obožavate da pričate, a vaša prirodna lepota privlači sve na vašem putu. Volite izazove i nove projekte, a specijalnost vam je dugotrajno prijateljstvo.

Članak se nastavlja posle reklama

DUGA KOSA

Foto: Guliver/Splash

Članak se nastavlja posle reklama

Oprezni ste i strpljivi sanjari. U ljubavi tražite dugotrajnu vezu i dajete sve od sebe, ali vrlo ste izbirljivi i zahtevni pri odabiru partnera. Borite se za svoje snove i uspevate u svemu.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.