5 frizura koje vas čine mlađim

by | septembar 11, 2023
5 frizura koje vas čine mlađim; prelepa žena kratke kose

Sakupili smo najbolje frizure za vizuelno podmlađivanje koje će vam skinuti 10 godina za tili čas. Predstavljamo 5 frizura koje vas čine mlađim.

Mladost je nesumnjivo stanje duha. Ali lice i kosa su to što na prvi pogled odaje godine. Zapuštena kosa sa sedim izrastom i suvim i ispucalim vrhovima može učiniti da izgledate starije ništa manje nego što to čine bore na licu. Elegantna frizura, farbanje i pravilna nega, naprotiv, učiniće da vaše lice izgleda mlađe i sveže. A evo opcija frizura koje se smatraju dobitnim ako želite da izgledate mlađe.

5 frizura koje vas čine mlađim: Sve su prelepe…

1. Garson frizura

Članak se nastavlja posle reklama

Kratka frizura sa šiškama, koje mogu biti kratke ili duge. Šiške su glavni adut ove frizure. Samo treba odabrati pravi oblik koji će odgovarati vašem licu. Pošto je garson ultra kratka frizura, obično se preporučuje ženama s atletskim tipom građe.

2. Stepenasta krataka frizura

Stepenasto šišanje se u principu smatra klasičnim izborom i moguće je na bilo kojoj dužini kose. Ali nakon 40 godina, bolje je zaustaviti se stepenastom šišanju za kratku i kosu srednje dužine. Takva frizura ne zahteva složenu negu, dodaje vizuelni volumen i u stanju je da „oživi“ lice i učini ga „mekšim“. Još jedna prednost ove frizure je to što će odgovarati bilo kojoj figuri i građi.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Asimetrična frizura

Frizure strogih i jasnih linija čine vas starijim, a blaga asimetrija, naprotiv, dodaje ekstravaganciju i lakoću. Pored toga, asimetrične frizure uvek deluju moderno. da ne biste preterali s ekstravagancijom, neka boja kose bude u najprirodnijim nijansama.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Kratki kovrdžavi bob

Još jedna frizura koja može da vas za tren podmladi nekoliko godina. Ova frizura ističe vrat i liniju brade i čini izgled sofisticiranim i elegantnim. A volumen koji stvaraju slojevi daje lepršavost i dinamičnost. Međutim, treba imati na umu da će frizura zahtevati svakodnevno oblikovanje. Nije teško, ali ne treba zanemariti ovo pravilo, inače „magični bob“ neće dati željeni efekat.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Veoma kratke piksi frizure

Kratka frizura na koju se mnogi teško odlučuju! Međutim, prema iskustvu frizera, praktično nema žena koji su nezadovoljne rezultatom. Postoje brojne varijante ove frizure a frizer će vam pomoći da odaberete onu koja će vama najbolje pristajati.

Članak se nastavlja posle reklama

Takođe, žene posle 40 godina treba da obrate posebnu pažnju na boju kose. Fokusirajte se na one nijanse koje dodaju „toplinu“ vašem licu. Ako odlučite da promenite boju kose, najbolje je da izaberete nijanse koje se za ton ili dva razlikuju od vaše prirodne boje. Veoma tamna i veoma svetla kosa dodaju godine.

6 najboljih frizura za kovrdžavu kosu: Glamurozne i seksi

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Prostock-Studio/gettyimages.co.uk