Beauty News: Giorgio Armani predstavlja Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, novu interpretaciju čuvenog mirisa

by | 14 marta, 2022
SÌ PASSIONE ÉCLAT

Parfemska voda Giorgio Armani Sì PASSIONE ÉCLAT oličenje je odvažne i moderne ženstvenosti. Ona prenosi živu snagu strasti koja unosi žar u život i daje mu smisao.

Miris , kreiran 2013. godine, odaje počast ženskoj nezavisnosti duha i eleganciji. je moderan chypre miris predstavljen u nude nijansama. Nakon toga, 2018. godine, miris SÌ PASSIONE pridružuje se liniji . Sì PASSIONE je voćno-cvetni miris koji na nov način, s naglaskom na strasti, tumači duh mirisa , pa ga zato krasi vibrantno, tamnocrveno ruho. Miris Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, kreiran 2021. godine, donosi nam cvetne note ruže i vedro raspoloženje koje simbolizuje njegova prozračna crvena boja rubina.

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM dočarava strast koja podstiče na otkrivanje sopstvenih snaga i na život pun elegancije i nezavisnosti. Ovaj miris priziva duh smelog života koji odražavaju vedrina, živahnost i plamen strasti.

Nova parfemska voda: SÌ PASSIONE ÉCLAT

Parfemska voda SÌ PASSIONE ÉCLAT otkriva novu, blještaviju stranu prepoznatljivog mirisa SÌ PASSIONE. Naziv mirisa Éclat, odnosno Sjaj, simbolizuje njegove blistave note – od energičnog bergamota do krhke i živahne crne ribizle, koji se potom stapaju s osvežavajućim notama ruže. Ovaj blistavi miris iz porodice cvetnih mirisa, s ružom u središtu, sastoji se od brojnih sastojaka koji su proizvedeni odgovorno i na održiv način. Reč je o bergamotu iz Kalabrije u Italiji, koji mirisu daje njegovu prepoznatljivu dozu sjaja, bugarskoj ruži iz Isparte u Turskoj, kao i infuziji premium burbon vanile s Madagaskara. Održiva nabavka ovih sastojaka simbolizuje poštovanje brenda prema prirodi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM kreirala je Žuli Mase (Julie Massé), koja stoji i iza originalnog mirisa Sì PASSIONE.

Miris se otvara blistavim gornjim notama održivo proizvedenog bergamota iz italijanske Kalabrije, svežim i sočnim citrusnim notama ekskluzivno kreiranim za brend Giorgio Armani. Oni se zatim spajaju s jarkim notama crne ribizle koje mirisu dodaju dozu živahne lakoće, otkrivajući novu, krhku i zelenu interpretaciju voća koje je prepoznatljivo za mirise. 

U srcu mirisa nalaze se dve omamljujuće note ruže koje prizivaju dva različita, ali komplementarna, aspekta ženstvenosti. Nota majske ruže, ručno ubrane u francuskoj regiji Grasse, pruža nežan, puderast i pastelan efekat u spoju sa citrusnim i blago biberastim aspektom. Istovremeno, bugarska ruža, proizvedena na održiv i odgovoran način, dolazi iz Isparte, turskog „grada ruža” i predstavlja izdašne, ženstvene i zanimljive aspekte cveta.

Osnovne note mirisa sadržane su u belom mošusu koji mirisu daje svežinu, nežnost i senzualnost, a infuzija premium burbon vanile s Madagaskara dodaje osećaj topline i prijatnosti koji je istovremeno neodoljiv i pikantan. Trag koji miris ostavlja lagan je i osvežavajuć, a istovremeno nežan i prožima čula.

Vatreni parfem boje rubina

Parfemska voda SÌ PASSIONE ÉCLAT dolazi u legendarnoj i prepoznatljivoj bočici mirisa , čije je prozirno staklo lakirano premazom sjajne boje rubina. Kao oličenje blistavosti mirisa, prozračna crvena bočica sija poput dragulja na suncu. Logotip SÌ PASSIONE na bočicu je utisnut u legendarnoj zlatnoj boji, dok je na tamno crvenom pakovanju mirisa jarke crveno-narandžaste boje.

Crni čep visokog sjaja u obliku kamena je prepoznatljiv deo kolekcije , kao i elegantni zlatni prsten oko vrata bočice koji pruža otmeni izgled. Bočica parfema SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM sija poput dragog kamena i tako simbolizuje način na koji strast obogaćuje život.

Šta sadrži mirisna kolekcija

Nakon predstavljanja mirisa Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, kolekcija mirisa obuhvata pet jedinstvenih i istaknutih mirisa koji prenose različite strane vizije ženstvenosti :

  • Sì EAU DE PARFUM
  • Sì EAU DE PARFUM INTENSE
  • Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM
  • Sì PASSIONE EAU DE PARFUM
  • Sì PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE
Giorgio Armani / L'Oréal Luxe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.