Catrice je lansirao limitiranu kolekciju profesionalnih proizvoda za izražajne obrve

by | 4 marta, 2022
catrice

Catrice profesionalna, limitirana kolekcija BANG BOOM BROW savršen je saveznik na putu do punih obrva!

Catrice je mislio o svakom koraku kada je oblikovanje obrva u pitanju, te je BANG BOOM BROW kolekciju bazirao na tri proizvoda koja će vam osigurati dugotrajan rezultat (od jutra do večeri) – Brow Fix Soap Stylist sapunu za obrve, Duo Brow Lift četkici za obrve  i fiksirajućem spreju za lice i obrve.

Catrice „asistenti“ pomoći će vam da dovedete obrve u top-formu!

BROW FIX SOAP STYLIST SAPUN ZA OBRVE

Budući da je dostupan u šest nijansi, ovaj proizvod omogućiće vam pronalazak one adekvatne, bez obzira na boju vaših obrva i kose. Efekat podizanja doprineće stvaranju izražajnih obrva sa dugotrajnim volumenom, i to u sekundi.

DUO BROW LIFT ČETKICA ZA OBRVE

Kreiraće savršen oblik obrva koji će u potpunosti odgovarati obliku vašeg lica. Ova profesionalna, duo četkica, sa visokokvalitetnim sintetičkim vlaknima, pružiće vam dvostruko veću pomoć. Četkajte obrve pokretim nagore kako biste ih doveli u idealan položaj, a zatim ih postavite na svoje mesto pomoću ovalne četkice. Pun volumen biće zagarantovan!

FIKSIRAJUĆI SPREJ ZA LICE & OBRVE

Besprekorna, mat šminka koja ostaje na mestu – sa sprejom za fiksiranje lica i obrva brzo ćete realizovati ovu zamisao! Zahvaljujući zelenom čaju, koji sadrži, ovaj matirajući sprej pruža koži prijatan osećaj i „čuva“ postignuti oblik obrva tokom celog dana.

lepotaizdravlje.rsPR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.