Četiri kućna alata za lepotu koje treba probati tokom izolacije

by | april 20, 2020
Kako šminkom povećati oči

Želite da saznate nešto o negovanju kod kuće? Tu su četiri kućna alata koje su za vas odabrali urednici allura i koje vam oni preporučuju.

Koja su četiri kućna alata za negu?

Iako vole proizvode za negu kože, kose i šminku to nije njihov primarni posao. Ipak, odlučili su da pomognu u izboru. Šta je to što biste mogli da koristite kod kuće u  vreme izolacije i da vam trajno ostane.

Roler za lice

Ako biste se bespogovorno pokoravali uređajima za lepotu, valjak za lice je odlilčan alat za početak. Smatra se da ovaj roler smanjuje napetost mišića, pojačava cirkulaciju i privremeno smanjuje otečenost. Predlažem da započnete s valjkom od žada, postoje opcije koje su dostupne svakom budžetu. Pritom loreri za lice podižu jagodice i smiruju um, tako da razmislite o ovoj investiciji. Koristim ga za celo lice, veličina je savršena za liniju vilice. Pročitaj i: Dermaroler – vaš novi saveznik u borbi za lepotu

Članak se nastavlja posle reklama

Vrući alati

Četka za uvijanje, ispravljanje i sušenje je vrhunac alata za kosu – i ona sigurno ima i cenu koju zaslužuje. Međutim, ljubitelji alata za kosu, kao što sam ja mogu to opravdati ovako: Zahvaljujući svojim izmenljivim glavama, u osnovi su tri alata – fen za kosu, četka za ravnanje i uvijanje – u jednom. Pročitajte i: Koje su prednosti Marokanskog (arganovog) ulja i kako ga treba koristiti?

Aplikator maske

Kada nanosim masku za lice, umočim ovaj silikonski alat u teglu i koristim ga da ravnomerno rasporedim formulu po koži. Aplikator je odličan alat, a koristim ga jer je daleko čistije nego korišćenje prstiju za nanošenje, a i manje neuredno.

Maska za oči

maska za oči

Članak se nastavlja posle reklama

Ne mogu da kažem koja mi je omiljena maska za oči i da li mi je smanjila podočnjake, ili me ubedila da pređem na kristale. Mogu reći jedno: držim je desetak minuta u frižideru, zatim nanesem ispod očiju dok se bavim 10-minutnim posredovanjem na svojoj aplikaciji i osećam se izvanredno, objasnila je Dianna Mazzone za allure.

 

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty