Fejslifting mejkap trik s korektorom je novi TikTok hit: Podmlađivanje bez operacija

by | januar 20, 2022
Fejslifting mejkap trik s korektorom

Fejslifting mejkap trik s korektorom postao je megapopularan, a evo kako da ga i same isprobate. 

Sve zaljubljenice u mejkap znaju da šminkom možemo da uradimo gotovo sve. Vizuelno uvećavanje očiju, usana, isticanje jagodica, prikrivanje pigmentnih fleka, bubuljica… samo su deo čarobnog sveta šminkanja.

A mejkap trendovi se iz sezone u sezonu menjaju, a zahvaljujući brojnim influenserkama, skoro svakodnevno učimo nove trikove. Jedan takav osvojio je TikTok.

Fejslifting mejkap trik s korektorom

Htela to da prizna ili ne, svaka žena želi da izgleda mlađe. Pored pravilne nege kože lica, koja usporava stvaranje bora, gravitaciju ipak ne možemo da sprečimo (osim ako ne odemo „pod nož“).

Pročitajte i… Mali jutarnji ritual umesto fejsliftinga

Ukoliko pak niste zagovornice operacija, postoji jedan sjajan mejkap trik kojim možemo vizuelno da „podignemo“ lice – korektorom koji verovatno svaka od nas već ima kod kuće.

Naime, korektor nanesite prateći ugao oka ka gore, i iznad same ivice usne. Izblendajte ga koristeći sunđer, a ostatak mejkap rutine uradite kao i dosad. Efekat je zaista neverovatan, u šta se možete uveriti i u videu u nastavku.

@meghaess Facelift anyone? #facelift #concealerhack #makeuphack #makeuptricks #makeuproutine #itsaremix #gotthisforyou #makeuptutorial #skincareroutine #foryou ♬ BDASH Breathe – BDash

U nastavku takođe pogledajte koje greške najčešće pravimo prilikom šminkanja, a da zbog njih izgledamo starije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ✨.✨ (@azizam.beauty)

lepotaizdravlje.rs VladimirFLoyd/iStock/Getty Images Plus via Getty Images