Evo kako Goca Tržan savetuje žene koje se stide svog tela

by | decembar 15, 2020
Goca Tržan savetuje

Goca Tržan savetuje – zbog čega treba da volite sebe 

Pevačica Goca Tržan poznata je i po tome što nema dlake na jeziku, a ovoga puta privukla je pažnju javnosti svojom snažnom porukom namenjenoj ženama.

Naime, Goca je sa svim damama s manjkom samopouzdanja podelila kakve je probleme imala posle porođaja, odnosno kako godinama nije uspela da vrati svoju liniju. (Pročitaj: Savršeno telo u 55. godini: Zbog čega Bruk Šilds nije bila zadovoljna svojim izgledom?)

Članak se nastavlja posle reklama

Danas je zadovoljna sobom, ali ističe da postoji nešto čega nikako ne može da se reši, ali i da je pronašla način kako da se nosi sa tim.

– Koliko god da smršam, ostane mi donji stomačić, pa ga uvlačim kad poziram, pa ga stežem, pa se nameštam… Šta ću, imam ga, moj je, posle porođaja se još malo i uvećao, ali sam naučila da ga volim. Za sve stomačiće i stomačine ovog sveta – napisala je ponosno Tržanova na Fejsbuku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Članak se nastavlja posle reklama

Goca Tržan savetuje – zbog čega treba da volite sebe 

Pevačica ističe da je u „dobrom odnosu s godinama“, a otkrila je i da se ne plaši starenja. Vodi računa o svom psihofizičkom zdravlju, ne boji se bora, a to savetuje i svim drugim ženama, piše Story.

– Naravno da starim. I to s velikom zahvalnošću što sam zdrava i mogu još da budem produktivna i jaka. I nikad se nisam osećala bolje u svojoj koži, ne zato što sam lepša, zgodnija, što imam manje bora nego zato što sam svesnija! Svesnija sebe i svojih mogućnosti, svih ljubavi koje me okružuju, svega što hoću i neću i saznanja da baš ništa ne moram. I starim dostojanstveno i neopterećeno, aktivno i negovano. Što i vama želim – napisala je nedavno na „Instagramu”.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

lepotaizdravlje.rs ATA Images