Lepršava kosa ponovo u modi – feathered je trend u 2021

Ova spontana, „paperjasta“ frizura iznova uživa svojih pet minuta slave i dobija novo lice – nedovršeno i neujednačeno!

by | januar 7, 2021

Novi stari trend, „feathered“ frizura, najavljuje svoj veliki povratak u 2021. godini. Kada su frizure u trendu u pitanju, ovakva paperjasta kosa, vrlo je visoko rangirana. (Pročitajte i: Trend za 2021: Frizure bez kojih nećete moći u novoj godini)

Kao osnovni parametar za odabir frizure, mnoge žene uzimaju lakoću održavanja. To zaista ne čudi kada pomislimo na sate i sate ispred ogledala, potrošene na stizovanje kose. Više nije lako ni odlazitiu frizerske salone, u kojima je – usled aktuelne situacije – sve teže zakazati termin. Ako su i vama jednostavnost pri stilizovanju i prirodni efekat imperativi – „feathered“ frizura kao stvorena je vas. I eksperti se slažu da će ovaj način stilizovanja vlasi biti jedan od glavnih trendova u 2021.

Kakva je „feathered“ frizura?

Suština je zapravo u načinu šišanja. Akcenat je na naglašavanju testure, odnosno slojevitom šišanju vrhova kose kako bi se oni stanjili, te izgledali mekše – upravo poput perja. Odatle joj i ime – paperjasta (feathered) frizura.

„Feathered“ frizura deluje lepršavo, kao da je osušena na vazuhu, bez upotrebe fena za kosu. Izgleda prirodno, a u novoj reinterpretaciji i nedovršeno i neujednačeno. (Pročitajte i: Novi trend za 2021: Ovu boju kose će svi nositi!)

Unknown Object

Odgovara li „feathered“ frizura svim dužinama kose?

Apsolutno, možete je poneti bez obzira na vašu trenutnu dužinu kose. Lepršava kosa izgleda odlično i u paž varijanti, kao i kada je izuzetno duga. Takođe, ne libite se da je upotpunite efektnim aksesoarom, te se tako predstavite u potpuno novom svetlu.

Zavaljujući „feathered“ frizuri, redukovaćete odlaske frizeru, a samim tim uštedeti i vreme i novac. Plus: uvek ćete imati trendi frizuru koja zalužiti obilje komplimenata. Sasvim doljno, zar ne?! (Pročitajte i: Samo za najhrabrije – boja kose koju bar jednom treba da isprobate)

lepotaizdravlje.rsrobertprzybysz/iStock/Getty via Guliver