Ljubinka Klarić otkriva tajnu svog besprekornog izgleda

by | oktobar 9, 2020
Ljubinka Klarić

Među glumicama sa naših prostora, Ljubinka Klarić važi za damu koja ceni umerenost, a svoju lepotu pažljivo neguje. U razgovoru za magazin Hello, ona je otkrila tajnu svog besprekornog izgleda. Ljubinka smatra da savršenstvo ne postoji, ali da na tome ni ne treba insistirati. Ona je pobornica prirodnog izgleda i vodi se devizom da je manje zapravo više. (Pročitaj: Prirodni makeup – način šminkanja koji obožavaju svetske zvezde)

Koje novine su prvi jesenji dani uveli u vašu bjuti-rutinu?

‒ Donedavno sam koristila laganije kreme za lice i mleko za telo. Međutim, s prvim hladnijim danima primetila sam da mi je koža nešto suvlja, pa sam pojačala hidrataciju. Uvela sam hidrogel kremu, a redovno koristim i termalnu vodu.

Članak se nastavlja posle reklama

Za razliku od nekih žena koje jedva čekaju da se ujutru našminkaju, stiče se utisak da vi s nestrpljenjem čekate veče da skinete mejkap.

‒ Upravo tako. Kod mene je to čitav ritual u koji su uključeni razni proizvodi; od micelarne vode i gela za umivanje do hidrantne kreme na kraju. Imam osetljivu kožu i svesna sam da moram da joj se posvetim, tim pre što se bavim poslom u kome je lice u prvom planu.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubinka Klarić

Od poznatih žena, koje su pri tom i lepe, nekako se očekuje da u svakom trenutku izgledaju besprekorno. Vodite li se tom mišlju kad izlazite iz kuće?

‒ Ma, kakvi. Da se ne lažemo, svi imamo mane. Ne sećam se da sam srela osobu koja izgleda savršeno, a da nije našminkana. Opet, za sve postoji vreme i mesto.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubinka kaže da u tašni ne nosi šminku jer se šminka kod kuće. Obično stavlja sivi ajlajner, maskaru, puder, rumenilo i sjaj za usne. (Pročitaj: Zašto bi trebalo umesto balzama da koristite ulje za usne)

Članak se nastavlja posle reklama

Postoji li tretman koji biste rado probali, ali vam nedostaje hrabrosti?

‒ Da, postoji odličan tretman laserom, “resurfacing”, koji skida orožali sloj kože. Usput se uklone i sve nepravilnosti, fleke, manji ožiljci. To se nikada nisam usudila da uradim, mada su rezultati fantastični. Posle sedam dana, tokom kojih ne izlazite iz kuće, koža je mlada, sveža i nežna kao bebina.

Članak se nastavlja posle reklama

Lepa glumica kaže da nikada nije bila zainteresovana za estetsku hirurgiju. Izgled joj nikada nije bio na prvom mestu, pa samim tim nije ni razmišljala šta bi trebalo da poboljša na sebi. (Pročitaj: Ove poznate dame pokajale su se zbog estetskih korekcija koje su imale)

lepotaizdravlje.rsLuka Šarac