Čista i negovana koža u samo jednom potezu – da, moguće je! + DARIVANJE

by | 12 marta, 2017

Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid temeljno čisti kožu lica, obezbeđuje joj neophodnu vlažnost a, zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koju sadrži, i antiejdž negu. Sada u apotekama možete pronaći specijalno pakovanje od dva Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarna fluida od 200 ml po ceni jednog.

Foto: PR

Zašto volimo ovaj micelarni fluid?
Postoji više razloga. Prvenstveno zbog toga što skraćuje proces čišćenja jer zamenjuje preparat za uklanjanje šminke, gel za pranje i tonik za lice. Zatim, i zato što temeljno uklanja sve vrste nečistoća i mejkapa sa očiju i lica koji je rastvoriv u vodi. Dopadana nam se i zbog toga što je, nakon njegove upotrebe, koža primetno mekša i hidriranija. Prvi od tri navedena razloga skoro da se podrazumeva, jer micelarne vode svoju popularnost i duguju upravo činjenici da skraćuju tradicionalnu rutinu čišćenja lica. Druga dva, međutim, specifična su upravo za Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid.

U čemu je još njegova tajna?
U jednom od osnovnih sastojaka na kojima se bazira – APG kompleksu, zahvaljujući kojem i temeljno čisti kožu. Alkilpoliglukozid je prirodno dobijen surfaktanat, aktivni sastojak koji omogućava da se nečistoće na koži rastvore, a potom i uklone. Postoji nekoliko različitih vrsta surfaktanata koji se koriste u preparatima za čišćenje kože. Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid sadrži glukozidnu vrstu ovog sastojka, tačnije gliko-glicerol, izuzetno blago sredstvo za čišćenje, dokazano posebno nežno prema koži. Kada je u pitanju mekoća i hidriranost kože nakon upotrebe Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida, mnoge od vas iznenadiće podatak da je taj efekat posledica toga što ovaj preparat sadrži hijaluronsku kiselinu, jednu od najpoznatijih supstanci u antiejdž preparatima za negu. Hijaluronska kiselina važan je sastojak ovog proizvoda zbog sposobnosti da održava vlažnost u koži vezujući vodu. Studije sprovedene među ženama starosti od 18 do 75 godina, sa osetljivom kožom, pokazale su da Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid značajno povećava vlažnost kože nakon nedelju dana redovne upotrebe. Osim što temeljno čisti i efikasno hidrira kožu, on je i priprema za upijanje sastojaka koji se nalaze u preparatima za negu. Zato je veoma važno da se nakon njegove upotrebe ne umivate, jer Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid jeste namenjen čišćenju kože, ali i nezi.

Kom tipu kože je namenjen?
Testiran je na osetljivoj i prikladan za sve tipove kože. Klinički je dokazano da ga mogu koristiti i osobe koje koriste kontaktna sočiva.

Kako se koristi?
Uveče i ujutro. Uveče da bi koža „disala“ i obnovila se tokom noći. Ujutro da bi uklonili sebum (uljastu supstancu koju koža prirodno stvara kako bi sprečila isušivanje) i pripremili kožu za upijanje preparata za negu.

Foto: Thinkstock, PR

Još lepih vesti za kraj…
Osim što Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid sada možete kupiti u pakovanju 1+1 gratis, možete ga dobiti i na poklon. Naime, prve dve čitateljke koje nam se jave na naš mejl [email protected], pošalju nam link ovog teksta i svoje podatke dobiće na poklon ovaj preparat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.