Da li su fleke nove bore?

Skoro da jesu… Istraživanja govore da su fleke treći najveći problem povezan sa starenjem kože žena u Evropi, odmah posle bora i promena u zoni oka. Dermatolozi ih rešavaju spektrom različitih tretmana – od lasera do hemijskih pilinga, a Lierac je kreirao novu negu koja ublažava fleke i ujednačava ten – Lumilogie Double Concentrate.

Foto: PR

Shodno stadijumu razvoja, jasno se razaznaju tri vrste fleka:
1. One koje su tek u nastanku, zbog kojih lice deluje umorno a koža nečista
2. Vidljive, već formirane fleke
3. Tvrdokorne fleke koje se teško otklanjaju
Da bi delovao na sve tri vrste fleka, Lierac je kreirao celodnevnu negu sa različitim formulama za intenzivan tretman tokom dana i noći. A, i ovaj put, inspiraciju je potražio u novim estetsko-medicinskim tretmanima: laserskoj terapiji i pilingu koji obnavlja površinski sloj kože.

U čemu je tajna ovog proizvoda?
U srcu formula je prosvetljujući i regenerativni kompleks tri aktivne supstance koje deluju na sva tri stadijuma razvoja fleka. Dnevna formula dodatno sadrži antioksidante za preventivno dejstvo, dok je noćna fokusirana na aktiviranje eksfolijacije.

Kakve efekte Lierac Lumilogie Double Concentrate pruža?
Prema svedočenju ispitanika podvrgnutih kliničkom testu, već nakon prve primene, lice deluje blistavo. Merenja instrumentima pokazuju da nakon samo sedam dana ten postaje ujednačeniji, dok je nakon 28 dana primetno ublažavanje fleka u 81% slučajeva.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.