Serbia Fashion Week: Vidimo se 20. novembra…

by | 3 maja, 2017

Aprilsko izdanje Serbia Fashion Week-a posetilo je preko 33.000 ljudi iz zemlje, regiona i 30 različitih država sveta. Najposećenije aprilsko izdanje ove Nedelje mode ostaće upamćeno po fantastičnom otvaranju u Zmaj Jovinoj ulici, kojem je prisustvovalo oko 8000 ljudi.

Foto: V. Veličković

Pored posetilaca, koji su skoro popunili hotelski kapacitet Novog Sada, Nacionalnu nedelju mode posetili su i predstavnici najprestižnijih modnih medija kao što su Fashion News Live, Le Post, The Globe, Lash i drugi, a sjajnu atmosferu sa Serbia Fashion Week-a preneće i Vogue.
Čestitke za sjajnu organizaciju i veliki korak za Serbia Fashion Week, inače peti Fashion Week po veličini u Evropi, pristižu od organizatora brojnih partnerskih Nedelja mode, kao i od velikih imena iz sveta mode kao što su Donald Potard, nekadašnji generalni direktor kuće Jean Paul Gaultier, Erik Rosete, osnivač Art Hearts Fashion iz Los Anđelesa i mnogi drugi.

Foto: Svetlana Braun

Posle više od 30 dizajnera iz 50 različitih država i mnogobrojnih pratećih programa, koji su obeležili ovo izdanje festivala, možemo biti saglasni sa konstatacijom da je Serbia Fashion Week i dalje najprestižniji internacionalni festival mode i dizajna na našim prostorima, okrenut globalnom, a uslovljen nacionalnom dozom modne stvaralačke hrabrosti.

Foto: Svetlana Braun

Nakon tradicionalnog defilea volontera i čitavog tima koji stoji iza organizacije Serbia Fashion Week-a, predsednica istog, Svetlana Horvat objavila je da nas naredno izdanje očekuje od 20. do 26. novembra, dok će Serbia Fashion Awards biti održan 27. novembra ove godine.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.