Makeup by Vanja: Kako postići grafički ajlajner?

by | oktobar 8, 2021
Kako postići grafički ajlajner

Kako postići grafički ajlajner-trenutno je jedan od najpopularnijih mejkap izgleda otkriva nam šminkerka Vanja Radosavljević!

Pandemija koronavirua, koja na žalost i dalje traje, uslovila nas je nošenjem zaštitnih maski. Iz tog razloga, promenio se i način na koji se šminkamo, pa smo tako počele sve veću pažnju da posvećujemo očima.

Već dve i po godine, trendovi šminkanja očiju se menjaju i prilagođavaju novonastaloj situaciji. Tako su u modi jarke boje, duge trepavice, monohrom look, a od nedavno i grafički ajlajner.

Šminkerka Vanja Radosavljević odlučila je i sama da isproba ovaj izgled. Ona ga predlaže malo smelijim damama, jer će ovaj look devinitivno ostaviti utisak.

Kako postići grafički ajlajner

Ono što je posebno zanimljivo kod ovog načina šminkanja jeste što se veoma lako postiže izgled, a jedino što nam je potrebno jeste ajlajner, mirna ruka, preciznost i malo vežbe!

Nakon klasičnog izvlačenja ajlajnera precizno povucite liniju malo iznad pregiba kapka i spojite se sa ostatkom ajlajnera.

Isprobajte i… Make up by Vanja: Obrnuti ajlajner

Naravno nije pod moranje da lajner bude crne boje, slobodno dajte mašti na volju!

Kako je Vanja postigla ovaj look, pogledajte u videu u nastavku.

 

Vanja se šminkanjem bavi duže od decenije i za to vreme je prošla brojne edukacije. Bavi se i modnom (scenskom) šminkom, a njeni radovi upotpunjavali su modne revije brendova poput DQ i MonaLacko.

Vanja veruje da se sa 20 minuta vremena i nekoliko ključnih proizvoda može napraviti čudo. Ubeđena je i da šminka ne treba da te maskira nego da istakne ono što je najlepše na tvom licu. Sada je rešila da svoje znanje i umeće deli sa čitateljkama portala lepotaizdravlje.rs.

 

lepotaizdravlje.rs