Mlečnoplava nijansa kao stvorena je za leto!

by | maj 10, 2022
mlečnoplava

Ako razmišljate o promeni boje kose, znajte da će mlečnoplava biti na tronu.

Mlečnoplava nijansa inspirisana je platinastoplavom, ali ima skuplju i luksuzniju završnu obradu. Jedna od najboljih stvari u vezi sa ovom nijansom jeste to što ona nije ni previše topla ni previše hladna, što znači da dobro pristaje gotovo svima, bez obzira na ton kože. Izgleda neverovatno kada se upari sa tupim rezom srednje dužine i teksturiranim talasima. Po svemu sudeći, jedna od njenih obožavateljki je i Kim Kardašijan, koja je provela više od 14 sati u folijama kako bi je ponela na ovogodišnjoj Met Gali. „Želela sam fizičku promenu“, rekla je ona za Vogue, otkrivajući da još neko vreme planira da ostane plavuša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


Mlečnoplava kao novi trend

Iako bi većina kolorista preporučila tako drastičnu promenu boje u fazama, Kiminoj sestri Kloi trebalo je više od tri meseca da postepeno pređe put od tamne brinete do svetle plavuše. Ukoliko i vi želite promenu, kada ugledate svog koloristu, biće neophodno da znate šta tačno želite. Kombinacijom slabijih i jačih tehnika posvetljivanja, kosa ne samo da će dobiti neverovatan sjaj, već i mekšu završnicu u odnosu na platinastoplavu.

Članak se nastavlja posle reklama

PROČITAJTE I…Ružičasta kosa vraća se na prolećnu hair scenu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Ova boja sjajna je u kombinaciji sa tamnim korenom, pri čemu se on može koristiti kao osnovna, a potom i dodati suptilni, tanki pramenovi, kao i oni bebi, svetli, razbacani po ostatku kose kako bi se postigao mlečnoplavi rezultat. Svakako, postupak bojenja treba da se završi pepeljasto/bisernoplavim tonikom – da bi vlasi dobile željeni, mlečni i čist finiš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T (@xtaramartin)

Članak se nastavlja posle reklama

No, važno je da imate na umu da ova nijansa (kako bi izgledala “sveže”) zahteva odlazak kod frizera na mesečnom, eventualno dvomesečnom, nivou, kao i ulaganje u proizvode za kućnu negu vlasi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko)

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsInstagram/@chrisappleton1