Koja to neverovatna stvar, pored glume, povezuje Elizabet Tejlor, Pamelu Anderson i Melani Grifit?

by | oktobar 10, 2020
Poznate glumice

Pored toga što ih spaja filmska umetnost, još jedna neobična činjenica povezuje ove poznate glumice. Naime, sve su odlučile da ponovo pruže šansu muškarcu za kog su već bile udate. Drugim rečima, posle razvoda su se opet udale za bivšeg muža. Nažalost, ni drugi brak nije potrajao.

Elizabet Tejlor se dva puta na večnu ljubav zavetovala kolegi Ričardu Bartonu. Strast se javila već na snimanju legendarnog ostvarenja Kleopatra, u kom su tumačili glavne uloge. Njihova veza bila je burna (vezu su započeli dok su oboje bili u braku sa drugim osobama) i intrigantna, a privlačila je veliku pažnju javnosti. Prvi put, venčali su se 1964, a brak je potrajao tačno jednu deceniju. Godinu dana nakon razvoda, ponovo su se venčali, ali to po svoj prilici nje bila dobra ideja. Razišli su se samo godinu dana kasnije. Zajedno su glumili u čak 11 filmova i obeležili čitavu jednu epohu.

Jedna od najlepših žena sveta udavala se čak osam puta, dok je Ričard Barton pet puta stajao pred matičara. (Pročitaj: Vešto je prikrivala svoje mane, a svi su je smatrali savršenom – Merilin Monro)

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Taylor Archives (@elizabethtaylorarchives) on

Pamela i Rik

Pamela Anderson se 2007. udala za profesionalnog pokeraša Rika Salomona, a razveli su se nakon samo tri meseca. Kao jedan od razloga plavuša je navela to što nisu kompatibilni u seksu. Prema sopstvenim rečima, bila je frustrirana jer je seks sa Rikom bio dosadan.

2014. mu je ponovno pružila šansu, ali ispostavilo se da je ta odluka bila pogrešna i iste godine podnela je zahtev za razvod. Ubrzo se predomislila i tražila od suda da odbaci taj zahtev, ali brak ipak nisu sačuvali. Konačno su se razišli 2015. Pamela je kasnije tvrdila kako Rik ima napade besa optuživši ga da je tokom seksa pokušao da je uguši jastukom. Nakon optužbi za psihičko i fizičko zlostavljanje, određena mu je zabrana prilaska. (Pročitaj: Šta se to dogodilo Rijani? Masnice i ogrebotine na licu šokirali su njene fanove)

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on

Poznate glumice koje su se dva puta udale za istog muškarca

Melani Grifit i Don Džonson upoznali su se vrlo mladi (ona je imala 15, a on 22 godine), na snimanju filma. Verili su se tri godine kasnije, kada je glumica postala punoletna. Venčanje je održano 1976, a nakon samo šest meseci zaključili su da zajednički život ipak nije za njih.

Članak se nastavlja posle reklama

Pa ipak, 1989. su ponovo stali pred matičara. Drugi brak trajao je znatno duže, 5 godina, da bi ga okončali zbog nepremostivih razlika. Ostali su u dobrim odnosima, a imaju zajedničku ćerku, Dakotu Džonson. (Pročitaj: Ćerku Toma Kruza i Nikol Kidman nemamo često priliku da vidimo, a evo kako izgleda i čime se bavi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Don Johnson (@donjohnson) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images, Instagram