Prenosimo vam delić atmosfere sa otvaranja treće po redu poliklinike Rea Medika…

by | 1 novembra, 2021
rea medika

Nova, savremena poliklinika Rea Medika svečano je otvorena na još jednoj ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu – u tržnom centru Galerija, uz prisustvo mnogih poznatih ličnosti i poštovanje svih preporučenih mera.

Usled sve veće baze novih, ali i lojalnih klijenata, i potrebe poliklinike da odgovori na zahteve svojih pacijenata, Rea Medika je odlučila da svoju porodicu proširi za još jedan hram estetike i lepote u Beogradu.

Drago mi je što smo prepoznatljivi kao neko ko spaja kvalitet, iskustvo i posluje po najvišim standardima poštujući osnovne estetske vrednosti. Ponosna sam na to što smo moj stručni tim iskusnih i veoma posvećenih lekara i ja izgradili ime koje se prepoznaje u čitavom regionu”, izjavila je doktorka Kristina Davidović, osnivačica Rea Medike, koja je u društvu prijatelja, saradnika i poznatih ličnosti proslavila otvaranje treće poliklinike po redu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Događaju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti: Anastasija Ražnatović, Zorannah, Ana Nikolić, Katarina Živković…

Šta sve nudi nova Rea Medika?

Ordinacija je urađena po najmodernijim standardima i raspolaže najkvalitetnijom opremom za izvođenje različitih vrsta procedura. U okviru nje imaćete priliku da izaberete najpopularnije usluge, kao što su hijaluronski fileri, botulinski toksini, PRP tzv. vampir i celular matrix tretmani. Pored toga, u ponudi je i aparat Emsculpt Neo, čijom se upotrebom na različitim regijama tela stvara više mišićne mase, a manje masnih naslaga. Mnogim damama pažnju je privukao i aparat Hydrofacial za najnoviju, neinvazivnu proceduru regeneracije i rejuvenacije kože.

Pročitajte i… Bili smo na otvaranju najmodernijeg kardiološkog centra u regionu

Dr Krastina Davidović sa stipendistima

Posebna misija – briga o budućim generacijama

Prilikom otvaranja, doktorka Davidović uručila je 13 stipendija najboljim studentima na Balkanu, koje zajedno iznose 35 hiljada evra, a koje će se isplaćivati na mesečnom nivou. Ona je istakla da studenti zaslužuju da se u njih ulaže, te da je ovo jedan od načina da budemo sigurni da će Srbija imati kvalitetne mlade ljude.

Info plus

Pored novootvorene poliklinike u TC Galerija, Rea Medika se nalazi na još jednoj lokaciji u Beogradu – Milovana Marinkovića 23, ali i u Novom Sadu, u Kosovskoj 7b.

lepotaizdravlje.rsPR