U Srbiju je stigao Rox Beauty – specijalizovani web-shop za kupovinu beauty gadžeta

by | 11 oktobra, 2021
rox beauty

Rox Beauty – međunarodna kompanija koja fokus stavlja na dugoročno zadovoljstvo i odnos s korisnicima, kao i na razvoj brendova na međunarodnom tržištu, ali i tržištima zemalja u regionu, konačno je svoja vrata otvorila i u Srbiji. A evo i koga smo sve sreli na otvaranju.

Kategorije brendova koje trenutno razvija Rox Beauty su kozmetički proizvodi i uređaji za lepotu koji su svoju vrednost već dokazali na svetskom nivou.

– Svakodnevno ulažemo u nova istraživanja i pronalazak novih brendova koji će napraviti iskorak u poboljšanju lepote življenja. Posebno se radujemo jer su od danas ovi proizvodi direktno dostupni i u Srbiji – izjavila je direktorka Ana Nenadić, na svečanom otvaranju prvog Rox Beauty centra u Beogradu.

Ana Nenadić s kolegama

Od danas su putem Rox Beauty web shopa i u Srbiji direktno dostupni uređaji, potrebni za kućne i profesionalne beauty tretmane, brendova i tehnologija poput Tripollar, Geneo Personal, Nuface, StylePro, Rox’n’Roll i mnogih drugih.

Dovođenjem ovih tehnologija dostupna nam je napredna generacija tehnologije koje, između ostalog, svoj učinak temelje na prenosu radio frekvencija (RF) za neinvazivnu estetsku upotrebu kako bi se smanjile vidljive i manje vidljive nepravilnosti na koži lica i tela.

Predstavljamo i delić atmosfere s otvaranja:

Ana Stanić

Milica Mandić

Ana Mihajlovski

Snežana Dakić

Pročitajte i… Snaga češke reproduktivne medicine: Bili smo na otvaranju Specijalne ginekološke bolnice „Pronatal Beograd“

lepotaizdravlje.rsPR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.