Trend devedesetih se vratio: Smeđe „supermodel“ usne su ponovo IN!

Ovaj mejkap trend potpuni je hit 2021. godine!

by | maj 25, 2021

Mnogi trendovi iz prošlosti vratili su se u mejkap svet u proteklih nekoliko godina, ali stil šminkanja usana iz 90-ih u potpunosti je zavladao ovom 2021. U pitanju su smeđe „supermodel“ usne.

Ovaj način šminkanja usana oživele su poznate ličnosti, poput Megan Di Stalion, Kajli Džener i Kim Kardašijan, na inicijativu mejkap artistkinje Eš K. Holm, a danas su svi poludeli za uokvirenim usnama, karminima i sjajevima u smeđim nijansama. (Pročitajte i… Mejkap trendovi koje morate isprobati ovog leta)

Ono što je uticalo na povratak ovog trenda svakako je i činjenica da se ovaj mejkap uklapa uz svaku odevnu kombinaciju, kao i priliku, a uz sve to, ne moramo da brinemo toliko hoće li nam se karmin razmazati ispod maske, kao što je slučaj s crvenim nijansama.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ash K Holm (@ash_kholm)

Smeđe „supermodel“ usne: Kako postići ovaj izgled?

Uokvirite usne olovkom smeđe nijanse, pazeći na linije usana. Dozvoljeno je da malo pređete gornju liniju usana, ali ne preterujte. Nakon toga, nanesite svetliju nijansu karmina pazeći da karmin ne prelazi olovku. Za dodatni vau efekat, na kraju nanesite sjaj ili balzam.

Pogledajte u videu kako postići ovaj supermodel mejkap trend.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsInstagram / @ash_kholm