Kako da kreirate idealan dom prema poslednjim trendovima

by | jul 4, 2024
Komoda forma Ideale

Transformacija doma je ozbiljan zadatak, a ukoliko vas očekuje u skorijem periodu, otkrivamo vam koji su to najnoviji trendovi u dizajnu nameštaja. Modernim dizajnom možete transformisati dom u pravu oazu udobnosti i stila, a za uređenje baš takvog doma pravo rešenje su komadi iz nove kolekcije Forma Ideale koji su savršeni za uređenje savremenog doma i kreirani u skladu sa aktuelnim trendovima.

Dizajn komode može biti pravi izazov, jer estetika i funkcionalost moraju biti u savršenom balansu. Sjajan izbor je komoda VANDEA 3K4Fdeo sistema elemenata VANDEA, koja nudi ne samo dovoljan prostor za odlaganje, već i elegantan dizajn koji privlači pažnju. Čiste linije dizajna i kontrastni dekori, kao što su dekor artisan hrast i crna mat folija, svojim lako se uklapaju u različite enterijerske stilove – od modernog i minimalističkog, do industrijskog.

Kutak možete obogatiti raznoraznim dekorom ATMOSPHERA iz Forma Ideale ponude.

Članak se nastavlja posle reklama
Ležaj BEST
Komoda forma Ideale

Ležaj BEST

Komfor i elegantan dizajn odlike su ležaja BEST u dezenu zelenog štofa, koji u potpunosti doprinosi opremanju životnog prostora, zahvaljujući modernom dizajnu i praktičnim karakteristikama. Ovaj ležaj nije samo mesto za odmor, već i ključan element koji će transformisati vaš dom u stilski moderan enterijer. Uz elegantnu zelenu boju i sofisticirane linije biće savršeni estetski akcenat. Funkcionalnost je takođe njegova karakteristika, jer ovaj model ležaja ima i kutiju predviđenu za odlaganje posteljine, te vam neće biti potreban dodatan prostor.

Atmosferi ambijenta mnogo može doprineti crna podna lampa, a kao dekoracija može poslužiti nekoliko dekorativnih jastuka, dok će umetnička slika upotpuniti zid iznad ležaja. Pravi odabir dekoracije će bitno uticati na kompletan utisak o domu.

Članak se nastavlja posle reklama

Kada birate sto za radni prostor ili mesto za učenje imajte na umu više stvari, kao što su prostranost radne površine, prostor za odlaganje materijala i svakako estetiku koja će vam pružiti mesto za inspiraciju i produktivnost.

Kompjuter sto ARHIMED
KomPJUTER STO forma Ideale

Kompjuter sto ARHIMED

Članak se nastavlja posle reklama

Sto koji odgovara na sve postavljene izazove je kompjuter sto ARHIMED, koji je dizajniran sa pažnjom prema detaljima i potrebama modernog korisnika. Podesivi element stola, koji se može rotirati pod uglom od 90 ili 180° obezbeđuje fleksibilnost u postavljanju ovog modela stola, ali i lakšeg prilagođavanja prostoru.

Predlog dizajnera enterijera Forma Ideale za zidnu policu koja će se savršeno ukopiti sa modelom ARHIMED, po dekoru i dizajnu, je zidna polica VANDEA ZP. Dekor artisan hrasta će dati naturalnu notu bilo kom enterijeru. Ovakav dizajn radnog stola će upotpuniti kancelarijska stolica KJDC – 70 svedenog, ali modernog izgleda i minimalistički dizajn stone lampe ATMOSPHERA.

Članak se nastavlja posle reklama

Ključnu ulogu u opremanju modernog doma imaju i detalji, pa ih obavezno iskoristite za dekoraciju ambijenta, a kombinacijom inovativnih materijala i atraktivnih komada nameštaja ispratićete trendove i istovremeno kreirati prijatan ambijent u svom domu u kome ćete uživati svakodnevno.

 

Članak se nastavlja posle reklama