Najmodernije papuče za leto na domaćem tržištu: 20 modela koji koštaju manje od 1.000 dinara!

by | jul 4, 2024

Leto je u punom jeku i sve što vam treba da biste dopunile svoj stil su najmodernije papuče za leto 2024, a mi smo top modele našle na domaćem tržištu

Leto 2024. ne može se zamisliti bez papuča. Obuća koje je nekada bila rezervisana za plažu, danas se nosi u svakoj prilici, pa čak i na crvenom tepihu (setite se samo Dženifer Lorens). Predvođene udobnim trendom anatomskih papuča, tu smo da otkrijemo sve mikrotrendove koji će voditi naše shopping i stilske odluke kroz sezonu SS24.

Koje su to moderne papuče za leto 2024?

Kada birate papuče ovoga leta, prva preporuka je da se opredelite za anatomske papuče, čuveni Birkenstock ili model koji na njega podseća. Ovo je odličan izbor za sve žene koje vole udobne kombinacije: boho i lepršave haljine, lanenu letnju odeću i street style.
Ukoliko je vaš izbor nešto formalnija garderoba, minimalističke kožne papuče su odličan izbor ili ekstremno popularan mikrotrend – rimljanke sa prstenom. Papuče sa metalik dodacima izgledaju beskrajno elegantno i podižu čak i najjednostavniji letnji autfit sa belom majicom.
Ipak, kada se spremate na plažu, onda neka vaš izbor budu udobne gumene papuče koje su povratnički trend 2024. i tu su, tvrde stilisti, da se zadrže bar još nekoliko sezona.
Najbolje od svega? Stilske papuče uopšte ne moraju da vas koštaju bogatstvo a poslužiće vam u mnogim prilikama

Članak se nastavlja posle reklama

Najmodernije papuče za leto 2024. na domaćem tržištu za manje od 1.000 dinara

Bilo da volite svedene kožne modele ili ste pristalica trenda gumenih papuča sa robusnim đonom – pronašle smo pravi par za vas i to po ceni nižoj od 1.000 dinara. Šta da vam kažemo? Živela sniženja! Količine su, kao uvek, ograničene, tako da nemojte odlagati kupovinu.

cokacoka/gettyimagesplus