Dženifer Garner: Prava istina o postporođajnom telu

Da li se i vama desilo da vas neko, samo zato što imate stomačić, pita da li ste trudni? Dženifer Garner ima odgovor!

by | mart 18, 2021

Nakon glasina da je trudna i ponižavajućih komentara na račun izgleda na društvenim mrežama, glumica Dženifer Garner prvi put otvoreno priča o svom telu.

Dženifer Garner sa bivšim suprugom, holivudskim glumcem Benom Aflekom, ima troje dece: Vajolet, Serafinu i Semjuela. Odavno je prihvatila činjenicu da joj telo nikada više neće izgledati isto kao pre tri trudnoće.

Postoje te neke neverovatne žene čije je telo, bez obzira na to koliko su puta bile u drugom stanju, savršeno. Bez stomaka, strija, viška kože… Drago mi je zbog njih, ali ja nisam te sreće…

Članak se nastavlja posle reklama

Kao ni većina nas, dodajemo mi.

Džen otvoreno govori o tome da se bavi fizičkom aktivnošću, da vežba, ali da će uvek izgledati kao “žena koja je rodila troje dece.”

Mogu naporno da vežbam i da budem baš fit, ali i dalje ću izgledati kao majka troje dece – njen je komentar. Moramo da dodamo da je svakako daleko važnije ono što fizička aktivnost čini za zdravlje i nivo energije, nego za neke detalje kada je izgled u pitanju.

Članak se nastavlja posle reklama

Ipak, to je nije sprečilo da razmišlja i o četvrtom detetu. – U jednom trenutku, kada su krenule glasine da sam trudna, pomislila sam: Pa, zašto da ne?! Imam 48 godina i, ako želim, mogu po četvrti put da rodim dete.

Moj stomak ne ide nigde! – smeje se Džen, a mi dodajemo i to da i po najstrožim kriterijumima izgleda “kao avion”.

Članak se nastavlja posle reklama

Glasine su počele nakon što su objavljene paparaci fotke na kojoj se vidi Dženin stomačić.
Ne, nisam trudna, samo sam tri puta bila u drugom stanju i imam stomak. I, da, drage moje dame i gospodo, imaću stomak zauvek. Hajde da to rešimo jednom za svagda i da se na to naviknemo. Moj stomak nikuda ne ide. Imam ga i zove se Vajolet, Sem i Sera – zaključila je na kraju.

lepotaizdravlje.rsDFree via Shutterstock