Holivudska retrospektiva: Po čemu ćemo pamtiti 2021?

by | januar 2, 2022
Holivudska retrospektiva

Holivudska retrospektiva L&Z donosi vam sve one događaje po kojima ćemo pamtiti narednu godinu.

Iako nam i dalje prete i delta soj koronavirusa i omikron, nekako nam je teško da se optimistično osvrnemo na prethodnu godinu. Pa ipak, nije sve bilo tako sivo, složićete se s nama. A nije sve bilo sivo ni u svetu slavnih. Stoga, hajde zajedno da se osvrnemo na najlepše trenutke prethodne godine, kada je Holivud u pitanju.

Holivudska retrospektiva 2021.

Friends Reunion

Članak se nastavlja posle reklama

Okupljanje cele postave čuvenih „Prijatelja“ definitivno je bio jedan od najvećih i najemotivnijih trenutaka u televizijskoj istoriji.

Mer iz Istauna

Članak se nastavlja posle reklama

Ova serija, s Kejt Vinslet u glavnoj ulozi, pokazala nam je da ne nose svi superjunaci kostime. Ukoliko niste, obavezno pogledajte!

Članak se nastavlja posle reklama

Princ Hari i Megan Markl

Članak se nastavlja posle reklama

Princ Hari i njegova supruga Megan napustili su kraljevsku porodicu. A u emotivnom intervjuu s Oprom saznali smo da je kraljevska porodica rasistički nastrojena.

Britni Spirs

Članak se nastavlja posle reklama

Nakon toliko drame, zatvaranja u dom i pravnih problema s porodicom, Britni Spirs je dobila svoju slobodu, što su mnoge zvezde pozdravile.

Bennifer is back!

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sayna_jlo_jlover)

I možda najveća i najlepša vest 2021. godine jeste da se nekadašnji it par- Ben Aflek i Dženifer Lopez- pomirio! A u njihovoj ljubavi uživamo i mi.

I tek tako…

Članak se nastavlja posle reklama

Za kraj, da spomenemo i nastavak serije „Seks i grad“. Početak nam je doneo neočekivan zaplet, a serija digla je na noge čitavu javnost. Čekamo da vidimo šta nam pripremaju naredne epizode…

lepotaizdravlje.rs Dimitrios Kambouris / Staff via Getty Images Entertainment; Amy Sussman / Staff via Getty Images Entertainment ; Dia Dipasupil / Staff via Getty Images Entertainment