Imamo datum premijere serije “I tek tako…”, iščekivanog nastavka serijala “Seks i grad”

by | novembar 14, 2021
I tek tako

Nova Max Original serija I tek tako (And Just Like That…), novo poglavlje kultnog HBO serijala Seks i grad, imaće premijeru 9. decembra na platformi HBO GO, kada u ponudu stižu prve dve epizode. Svakog narednog četvrtka izlaziće po jedna epizoda od njih ukupno 10.

Od izvršnog producenta Majkla Petrika Kinga, serija I tek tako prati Keri (Sara Džesika Parker), Mirandu (Sintiju Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis) na putu od komplikovane realnosti života i prijateljstva u 30-ima do još komplikovanije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-ima.

Pročitajte i… Uskoro stiže nastavak serije Seks i Grad“, a Sara Džesika Parker poručuje: „Spremna za novo poglavlje“

U seriji glume i Sara Ramírez, Nikol Ari Parker, Karen Pitman, Kris Not, Mario Kantone, Dejvid Ajgenberg, Vili Garson, Evan Hendler… Izvršni producenti su Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis, Sintija Nikson, Džuli Rotenberg, Elisa Zuritski, Džon Melfi i Majkl Petrik King. Autor HBO serije Seks i grad je Daren Star, a bazirana je na istoimenoj knjizi Kendis Bušnel.

Članak se nastavlja posle reklama

Da ublažite nestpljenje, pogledajte i prvi trejler za ovu seriju.

Već sa prvim fotografijama bilo je jasno da će jednu od glavnih uloga u seriji imati – moda. O tome smo više pisali ovde.

Članak se nastavlja posle reklama

Članak  je u originalu objavljen na portalu Ljepotaizdravlje.hr 

ljepotaizdravlje.hrPR