Krisi Tajgen – tetovaža u znak sećanja na sina

by | novembar 4, 2020

Krisi Tajgen – tetovaža kao simbol ljubavi njenoj deci 

Nešto više od mesec dana nakon što je Krisi Tajgen podelila poražavajuću vest o svom pobačaju u petom mesecu trudnoće, a zatim se obaratila javnosti pismom na društvenim mrežama, manekanke je sada podelila još jedan emotivan trenutak. (Pročitaj: Krisi Tajgen – ispovest nakon gubitka bebe)

Za one koji ne znaju, posle nekoliko dana provedenih u bolnici, lekari nisu uspeli da zaustave krvarenje trudnoj Krisi i urušavanje zida materice što je nažalost dovelo do toga da sve krene po zlu.

Članak se nastavlja posle reklama

– Uprkos mnogim transfuzijama krvi beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka. U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo – napisala je Krisi na svom “Instagram” profilu 30. septembra i objavila veoma potresne fotografije iz bolnice.

Slavna manekenka je sve vreme otvoreno govorila o svemu što donosi postporođajni period, pa i otkrila je da je čekala dečaka i da su mu ona i njen suprug Džon Ledžend već dali ime – Džek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


– Nikada ne odlučujemo o imenima svojih beba do poslednjeg trenutka. Ali iz nekog razloga ovog malenog zvali smo Džek. I tako će i ostati. Za nas će zauvek biti Džek. On se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek.

Članak se nastavlja posle reklama

– Našem Džeku – tako mi je žao što si prvih nekoliko trenutaka života bio suočen s toliko komplikacija. Nažalost, nismo uspeli da ti obezbedimo dom u kom ćeš preživeti. Uvek ćemo te voleti. (Pročitaj: Krisi Tajgen neutešna nakon gubitka bebe u petom mesecu trudnoće)

Krisi Tajgen – tetovaža kao sećanje na sina

Džon i Krisi odlučili su da svom preminulom sinu posvete istu tetovažu, kao što su to već učinili za svoje dvoje dece. Naime, kada su dobili ćerku Lunu i sina Majlsa oboje su na svojim telima istetovirali njihova ime. Krisi na svojoj podlaktici ima tetovažu na kojoj piše “Džon Luna Majls”, dok Džonu na ruci piše “Krisi Luna Majls”. Sada su njima dodali i ime Džek.

Članak se nastavlja posle reklama

– Džek. Moje srce je uz vas i šaljem vam svu ljubav – napisao je tatu majstor koji ih je tetovirao i poželeo im je da se što pre oporave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by winterstone (@winterstone) on

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsDavid Livingston/Getty via Guliver