Lejdi Gaga u filmu „Gučijevi“ primenila „full metod“

by | 10 novembra, 2021
Lejdi Gaga u filmu Gučijevi

Lejdi Gaga u filmu Gučijevi oživljava lik kontroverzne Patricije Ređani. 

Film Gučijevi glavna je tema već mesecima. Deo glumačke ekipe koju, između ostalog, čine Al Paćino, Adam Drajver, Džared Leto i Salma Hajek, čini i harizmatična Lejdi Gaga.

Ona u filmu oživljava lik Patricije Ređani, bivše supruge Mauricija Gučija i osobe koja je odgovorna za njegovo ubistvo. Cela priča šokirala je ne samo italijansku, već i svetsku javnost tokom 90-ih godina.

Lejdi Gaga u filmu Gučijevi

U najnovijem intervjuu, Lejdi Gaga je otkrila da je, tokom pripreme za ovaj lik, prošla kroz ekstreman glumački metod. Pevačica je otvoreno pričala o borbi da zauzme mesto u glumačkom svetu i da se dokaže kao glumica. Baš iz tog razloga, za ovaj film pripremala se godinu i po dana. Čak je i Patricijinu dnevnu rutinu ubacila u svoj svakodnevni život, uključujući i akcenat.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga)

Prošla je kroz kompletnu tranfsormaciju – ofarbala je kosu u tamnosmeđe i počela je da se fotografiše kako bi zabeležila sve što joj je lepo. Prema Gagi, Patricija je bila opterećena lepotom.

Izgleda da se Lejdi Gagi naporan rad isplatio. Njena izvedba je već dobila pozitivne kritike, a fanovi s nestrpljenjem čekaju premijeru filma.

Pročitajte i… Lejdi Gaga ponovo krši pravila, ali na način koji će vas oduševiti

Ipak, pevačicina posvećenost nije sprečila kritike Ređanijeve.

Pomalo sam iznervirana jer će me, u novom filmu Ridlija Skota, glumiti Lejdi Gaga. Naročito jer pevačica nije imala ni toliko poštovanja da dođe i da me upozna, rekla je Patricija.

Nije u pitanju novac. neću dobiti ni dinara od filma. U pitanju je zdrav razum i poštovanje. Svaki dobar glumac mora prvo da upozna lika koji glumi.

Film je baziran na knjizi Kuća Guči: Istorija glamura, pohlepe, ludosti i smrti, a premijeru očekujemo 24. novembra.

lepotaizdravlje.rs Lia Toby / Stringer via Getty Images Entertainment