5 pogrešnih lekcija o seksu koje smo naučili iz filmova

by | 12 novembra, 2014

Voleli bismo da možemo da kažemo kako se savršen seks sastoji od sitnih nesavršenosti, ali to nažalost nije istina. U stvarnom svetu čujemo razne zvukove tokom intimnog odnosa koji ni malo nisu prijatni, a neretko dođe i do sitnih povreda poput nenamernog čupanja za kosu, grebanja ili pada s kreveta. No, na velikom platnu toga nema i sve se čini nekako savršeno…

Ovih pet scena dokazuju da seks u stvarnom životu i na filmu nema mnogo sličnosti:

1. Beležnica – Istovremeni orgazam

Mogućnost da par doživi istovremeni orgazam, posebno kad vodi ljubav prvi put, skoro da je ravna nuli. U stvarnom životu nije nemoguće, ali vam je potrebno puno zajedničkog seksualnog iskustva i savršen tajming.

2. Skyfall – Senzualni seks pod tušem

Seks pod tušem zna da bude vrlo neromantičan jer ste mokri, a pod je klizav. Osim toga, primorani ste na seks u uspravnom položaju što dodatno otežava situaciju – sem ako niste iste visine, ili imate gde da se naslonite/sednete.

3. Seksi scene sa Skarlet Johanson – Seks pod otvorenim nebom

Kada vas ponese strast na javnom mestu, bilo da ste na plaži ili u žitu, možda seks izgleda vrlo romantično, ali samo na filmu. U realnom životu, osim strasti i romantike, tu su i bube, trava koja vas bode, dosadni komarci…

4. Top Gan – Seks natenane

Svakome prija različita poza u seksu, i različit tempo. Ali ideja da se savršen seks zasniva SAMO na sporim, nežnim pokretima i fatalnom kontaktu očima – jednostavno nije tačna.

5. 8 milja – Seks bilo kad, bilo gde

OK, moguće je započeti predigru pre nego što stignete u vaša četiri zida, ali seks bilo kada, bilo gde, na javnom mestu… ipak deluje rizično.

Autor: Life Content, M.K.

Tagovi: