6 saveta kako da ga navedete da se ponovo zaljubi u vas

by | jul 19, 2016

Vašoj vezi nije došao kraj! Ovih šest saveta će vam biti više nego od pomoći…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

1. Bez panike

Promena i rast deo svakog odnosa, samo su neki periodi teži, a neki lakši. Usredsredite se na veću sliku: samo zato što je on promenio neke stavove, ne znači nužno da je vašoj vezi došao kraj. Sada ste samo definisali problem, ali ne dopustite vašem umu da izmišlja moguće ishode.

Pročitajte i… 8 signala da među vama postoji jaka hemija

2. Ne dopustite da vaše emocije nadvladaju mozak

Iako priznajemo kako je to ponekad jako teško, pokušajte da ne govorite iz svojih emocija, već glave. Pokušajte da razmišljate praktičnoi svakako izaberite razdoblje kada vaše emocije nisu dodatno pojačane, kao npr. tokom onih dana ili nakon par čaša vina.

Još saveta potražite na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

3. Iskreno razgovarajte s njim

Komunikacija je ključ ovde, jer je negde na vašem putu i došlo do njezinog sloma. Iskreno mu recite kako ste primetili promenu, pitajte ga kako se oseća i šta možete da učinite. Takođe, pokušajte da budete što objektivniji i mirniji tokom njegovih odgovora. Ovde nije reč o upiranju prstom u nekog, već o pokušaju rešavanja problema.

Pročitajte i… 3 saveta kako da potpuno “poludi” za vama!

4. Bacite dobar pogled na celu sitaciju

Ljudi ćesto grade navike koje mogu negativno da utiču na njihove partnere, a da toga nisu ni svesni. Da li ste učinili nešto što je doprinelo njegovom povlačenju? Nemojte da budete preoštri prema sebi, ali naučite da prihvatite deo odgovornosti.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

5. Počnite da rešavate probleme

Nakon što ste iskreno razgovarali s partnerom, vreme je za promenu stava i rad na potencijalnim rešenjima. Plakanje se možda čini kao lakši način, ali tim nećete ništa rešiti.

Pročitajte i… Ovih 5 stvari srećni parovi nikad ne rade

6. Ponovno ga osvojite

I muškarci vole iznova da osvajaju, samo na nešto drugačiji način nego žene. Vi najbolje znate kako on to voli. Samo se prisetite vaših početaka…

Tagovi: