6 vrsta poljubaca koji razbuktavaju strast

by | jul 8, 2016

Poljupci igraju važnu ulogu kada je strast u pitanju…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Bez poljubaca nema ničega! Ni ljubavi, strasti, ni nežnosti… Kako drugačije pokazati ljubav partneru, pored nežnih gestova i poklončića? Pa naravno, poljupcima. Ljubljenje je toliko fascinantno za čoveka, da postoji naučna grana koja se bavi proučavanjem poljubaca. Ta nauka se naziva filematologija i služi za otkrivanje raznih „misterija“ koje stoje iza poljubaca i te urođene navike koja je posebna samo za čoveka.

Pročitajte i… 7 stvari koje će pokvariti svaki poljubac

Da biste sledeći put znali kako da zagolicate maštu svog partnera i uneli malo strasti u najobičniji dan, predstavljamo vam top 6 poljubaca koji će se svideti i vama, a i njemu.

Koji to poljupci bude strast pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

1. Probudite „divljinu“ u sebi

Ovaj poljubac podseća na guštera koji svojim jezikom hvata plen. Naravno, ne mislimo da treba da pojedete vašeg dragog, ali ne bi bilo loše da svojim jezikom, brzim pokretima dodirujete gornju usnu partnera. Ovo će izgledati vrlo zanimljivo, a njega će privući vaša „divlja“ strana. Ovo može biti poziv na dugi francuski poljubac…

Pročitajte i… Da li ste isprobale sve ove tipove poljubaca?

2. Poljubac i blagi ugriz

Grickanje donje usne partnera je oduvek izgledalo zavodljivo, pogotovo kada želite da veče provedete sami, „leškareći“ u krevetu i igrajući razne igre. Poljubite ga nežno u donju usnu, zatim je zagrizite (nežno!) i povucite ka sebi. Strast će se podići na ogroman nivo, a na vama je da odlučite kuda će vas takav poljubac odvesti.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

3. Kao Eskimi

Čuveni eskimski poljubac je naprosto presladak i nema još osobe koja mu nije odolela. Pored toga što vas može vratiti u prošlost kada ste bili deca, na ovaj način ćete mu pokazati privrženost i nežnost koju osećate prema njemu.

Pročitajte i… Sedam saveta za najbolji poljubac ikada

4. U vrat

Vrat je jedna od erogenih zona i kod muškaraca i kod žena, pa zašto ne iskoristiti priliku da ga poljubite u taj osetljivi deo tela. Usne i malo jezika na koži vrata će ga instant uzbuditi i probuditi strast koja se skrivala u njemu. Ovo je savršen potez za početak predigre.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

5. Klasičan, francuski poljubac

Najpopularniji, ali i najsenzualniji poljubav je ovaj – mokri, francuski poljubac. Znate i sami koliko ga muškarci vole, a možemo reći da i mi uživamo u njemu (kada muškarac zna kako se to radi, u suprotnom ga izbegavamo). Lagano dodirivanje jezicima, sa otvorenim ustima i naravno, rukama u njegovoj kosi, odvešćete jedno drugo na drugu planetu.

Pročitajte i… Kakav poljubac budi strast kod žena, a kakav kod muškaraca?

6. Nežno, poput anđela

Kako i samo ime kaže ime ovog poljupca, radi se o nežnim pokretima i blagim poljupcima. Na ovaj način pokazujete svoju nežnu i krhku stranu i dokazujete svoju ljubav koju osećate prema njemu. Bitno je samo da se što nežnije usne dodiruju, a ostalo dolazi samo…

Tagovi: