9 poza koje vam garantuju eksplozivan orgazam

by | mart 9, 2016

Žudite za orgazmom koji ćete pamtiti? Evo predloga za poze uz koje ćete ga sigurno doživeti.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Svi znate da su pravilni oblici ključni za uspeh i praktičnost. Isto važi i za seks: biranje pravih poza donosi odličan užitak i garantuje zadovoljstvo na najvećem nivou. Žensku intimu i zadovoljstvo u krevetu važno je podići na visok nivo, a ovih devet poza pružiće vam užitak i zagarantovan eksplozivan orgazam.

Pročitajte i… Erotski horoskop: Koja seks poza najviše odgovara vašem znaku?!

1. G-ekspert

U ovoj pozi devojka leži s nogama podignutim na partnerova ramena, što zateže vaginalne mišiće i omogućava da muškarac ima bolji pristup G tački. Uz to, neophodno je da devojka malo podigne bokove. Šta to znači? Lakše postizanje neverojatnog orgazma!

Zanima vas koje su to još poze koje vam garantuju orgazam? Otkrijte ih na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

2. „Doggy style“

Svima poznata poza – a za lakše postizanje orgazma pomozite sebi stimulišući svoj klitoris. Uz partnera koji je iza vas to će biti savršena kombinacija za veliki O!

Pročitajte i… Kako da ga zadovoljite: Seksi trikovi zbog kojih će da “poludi” za vama

3. Obrnuta kaubojka

Vi na njemu? Verujemo da vam je situacija itekako poznata. Ova poza odlična je iz razloga što je ženi prpeušteno da kontroliše ritam i ugao i uskladi se kako njoj odgovara. Dodatan bonus je to što ovom pozom možete odgoditi partnerov vrhunac i uživati sve do postizanja svog orgazma tačno onoliko koliko želite!

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

4. Misionarska poza

Mislite da je misionarska poza jedna od onih „običnih“ i „isfuranih“? Onda je ne poznajete dovoljno… Promenjiv ugao nogu u ovoj pozi dovoljan je za postizanje užitka u krevetu koji će zaludeti svaku ženu. Isprobajte, slobodno eksperimentišite!

Pročitajte i… Ako praktikujete ove seks poze, otkrili ste i više nego što treba

5. Uzdignuto na laktovima

Osim što on ima fantastičan pogled na vas u ovoj pozi, uz uzdignutu zadnjicu još bolje ćete osetiti svaki njegov pokret. Za intenzivniji osećaj, stavite jednu nogu na njegovu rame. Orgazam je zagarantovan!

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

6. Kaubojka

Mnogim ženama ovo je omiljena poza, zbog lakoće i mogućnosti kontrolisanja ritma. Međutim, vaš partner u ovoj pozi može da ima veliku ulogu – pružajući potporu svojim rukama može smanjiti napor koji osećate u nogama, a to će vas dovesti do lakšeg vrhunca.

Pročitajte i… Kakve erotske fantazije imaju žene, a kakve muškarci?

7. Jedno prema drugom

On sedi, savijenih nogu, oslanjajući se na svoje ruke i podlaktice. Isto radite vi okrenuti prema njemu. Ova poza pruža veću mogućnost povezivanja upravo zbog toga što ste okrenuti jedno prema drugome i gledate se. Svaki put kada osetite partnerove pokrete, bićete bliže postizanju orgazma!

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

8. Na ivici kreveta

Ovo je savršena poza za stimulisanje klitorisa. On sedi na ivici kreveta, a vi ste na njemu okrenuti leđima. Vaša ruke su slobodne, pa imate mogućnost i sami da pojačate užitak. Predlažemo da grudi približite što više kolenima, a nogama se oslonite na krevet.

Pročitajte i… Budite njegova Gejša: U čemu se krila tajna najvećih zavodnica?

9. „X faktor“

Rotirajući svoje telo u misionarskoj pozi, partner će lagano skliznuti preko vas – i to na način da mu karlica ostane na istom metu, a udovi se pokreću. Ova poza je totalna hot senzacija za one hrabre, a ženi može pružiti odličan užitak!

Tagovi: