Društvene igre za zabavno veče sa partnerom

by | maj 13, 2020
društvene igre

Čisto da znate; ne moraju sve igrice da vode ka seksu, ali mogu biti jako romantične ako se igraju u dvoje. Postoje društvene igre koje će zbližiti vas i partnera ili mogu da predstavljaju zanimljiv dodatak vašem sastanku.   

– Igre vam mogu pomoći da izbegnete rutinu u vezi – kaže Megi Dansel terapeut za parove.

Igranje igara sa partnerom je zabavan način da saznate nešto više jedno o drugom. Pred vama je par igara koje mogu da vam budu interesantne. (Pročitaj: Intimne veza prema stručnjacima – 10 ključnih elemenata koji definišu zreo odnos)

Članak se nastavlja posle reklama

Jedna reč, jedan odgovor

Ukoliko želite da testirate svoju memoriju ovo je prava igra za vas. Dansel kaže da, na terapiji parova, često pita parove kako su se upoznali, kako bi ih podsetila zašto su se zaljubili jedno u drugo. Osvrtanje na prošlost ne podseća vas samo zašto ste izabrali baš tu osobu, već i i kako da izgradite vezu i povećate ljubav jedno prema drugom. (Pročitaj: Ideje za ljubavni sastanak: 11 “izlazaka” koji su bolji od večere i filma)

Da biste igrali društvenu igru „jedna reč, jedan odgovor“ počnite sa bilo kojom rečju koja vam padne na pamet. Vaš partner odgovara drugom rečju koja pomaže da se izgradi rečenica. Koji je cilj? Koristite reči i odgovore da ispričate svoju ljubavnu priču. 

Članak se nastavlja posle reklama

Dvadeset pitanja

 

Saznajte nešto o omiljenim pop ličnostima vašeg partnera (ili bilo čemu što je njemu omiljeno). Jedna osoba misli na poznatu osobu, a druga postavlja 20 pitanja u kojima su odgovori „da“ ili „ne“. Sistemom eliminacije pogađate koja je poznata ličnost u pitanju. (Pročitaj: Zabava u izolaciji: Uradite kviz za parove da biste videli koliko dobro poznajete svog partnera)

Članak se nastavlja posle reklama

Muzički izazov

Počnite da pevate pesmu i izazovite partnera da nastavi sa drugom pesmom na osnovu poslednje reči koju ste otpevali. Za ovu igru nije bitno da li dobro pevate! Čak i ako falširate to će vas samo nasmejati i doprineti još boljoj atmosferi. (Pročitaj: Stvari koje parovi treba da znaju kako bi im odnos preživeo boravak u kući)

Članak se nastavlja posle reklama

Origami izazov

Ako tražite način da zajedno uradite nešto kreativno, bavljenje origamijem može sjajno da vas zabavi. Ukoliko i niste ekspert za origami, ne brinite. Na YouTube-u se nalazi dosta video snimaka koji će vam pomoći da počnete. Kada ga zavolite pretvorićete ovu aktivnost u zabavnu igru sa vremenskim izazovom.

Da ili Ne

Ova igra je slična igri Istine i laži. Možda, za nijansu bolja, jer u njoj koristite alkohol ili neko drugo omiljeno piće. Vi i vaš partner postavljate pitanja jedno drugom. Za pozitivan odgovor uzimate dva gutljaja pića, a za negativan jedan gutljaj, piše womenshealth.

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty