FRAJERI & seks – kako to zaista funkcioniše?

by | jul 7, 2009

Muškarci maštaju o uzbudljivim eksperimentima u krevetu, ali uglavnom se ne usuđuju da ostvare svoje želje. Ako apstiniraju od seksa samo dve nedelje, naprosto pucaju od napetosti i „muške snage“, i tada im se čini da ih žene potpuno pogrešno razumeju. Krajnje je vreme da skontaš kako funkcioniše njihov ljubavni mehanizam, preuzmeš stvari u svoje ruke i doživiš seks iz snova…

lepota i zdravlje sve o seksu„Redovan seks jeste ono što me čini srećnim“
Ovu rečenicu nedavno je izgovorio moj dobar drugar Marko, tridesetčetvorogodišnji momak, diplomirani inženjer, dakle – odrastao i zreo muškarac. Ostala sam bez teksta! Atraktivan frajer sa sjajnom karijerom, koga žene naprosto proganjaju, nije mogao ništa bolje da smisli kada se povela reč o tome šta je u stvari lična sreća! Zar zadovoljavanje primarnog instinkta potiskuje sve ostale želje? Naslućujem (na svoje veliko razočaranje) da svi frajeri misle kao i on! U dubini duše – da, smatra moderna nauka. Ono što je pre 30.000 godina bilo samo po sebi razumljivo, a to je, naime, upražnjavanje seksa čim se javi želja za njim, razvojem civilizacije trebalo bi da biva sve više potisnuto. Studiranje, karijera, osnivanje porodice, borba za egzistenciju – danas su najvažnije stavke u životu. Moderni frajer tek usput pronalazi vremena da se posveti svojoj intimi, dok se u romantične odnose upušta sve ređe. Postoji tu još jedna mala, „sporedna“ stvar, a to je način na koji funkcionišu savremene žene. Suviše uspešne, samostalne, okrenute ka sebi i zahtevne, tako nas vide muškarci. Mnogi od njih smatraju da su žene glavni krivci za stres u svakodnevnom životu, ali i u krevetu. Frajeri se i bez toga odavno ne osećaju kao jači pol, i sve češće delujuju veoma nespretno. Nije ni čudo što se oslanjaju na svoje prainstinkte i povremeno se sami zadovoljavaju.

SEKS je za njega savršen ako…

Članak se nastavlja posle reklama

„… kaže da voli oralni seks. Svejedno da li će ona meni to da uradi ili ja njoj.“
\orđe (24) student medija

„… mogu da pređem na stvar bez predigre koja me ponekad baš smara.“
Marko (28) kontrolor

„… ako me iznenadi nekom seksualnom igricom o kojoj odavno maštam.“
Stevan (31) arhitekta

Članak se nastavlja posle reklama

„… ako me prvo odvede pod tuš, a zatim odemo do kreveta gde doživim ekstazu.“
Saša (23) izdavač

 

Članak se nastavlja posle reklama

IZMEĐU INSTINKTA, MORALA, ČEŽNJE I … LJUBAVI?
Možemo li ih razumeti? Naravno! Dok sve samosvesnije živimo svoj život, objekti naše želje polako se gube u modernoj „džungli“. Davno je usvojena šema ponašanja po kojoj je muškarac lovac, uvek u potrazi za novim izazovima i trofejima, a sada je izložen neprirodnim pritiscima kao što su insistiranje na vernosti, stabilnost ili kućni poslovi. Zato je sasvim razumljivo što se u njemu budi ideja o begu. A kako najbolje može da se reši tog stresa? Neobaveznim seksom, makar on trajao i svega nekoliko minuta. U očajanju će zbog toga rizikovati čak i dobru vezu, što znači da moramo da se suočimo sa gorkom istinom: frajeri jasno prave granicu između ljubavi i seksa.
Preko 80% frajera, starosti između 21 i 45 godina, priznaje da doživljavaju seksualno zadovoljstvo i kada nisu emotivno vezani za partnerku. Ona samo treba da bude atraktivna, ako je moguće da predstavlja kombinaciju Pamele Anderson (68% frajera) i Anđeline Džoli (32%) – od neobavezne varijante ne traže ništa više. Što se tiče prave ljubavi, zahtevi su ipak mnogo veći. Partnerka mora da bude otvorena kad je reč o seksu (81%), da želi harmoničnu vezu (92%), da bude nežna i emotivna (79%), pouzdana i verna (91%). Ono što daje nadu da nije sve izgubljeno jeste njegova odluka da ostane uz takvu ženu, što pokazuje da prepoznaje vrline i da zna da ih ceni.

 

Članak se nastavlja posle reklama

ONO ŠTO FRAJERI ŽELE OD SVOJIH PARTNERKI JESTE…

„… da ponekad požudno nasrne na mene, umesto da čeka da ja počnem igru.“
Jovan (22) frizer

Članak se nastavlja posle reklama

„… da depilira intimnu zonu. Volim gole činjenice!“
Andrej (31) bankar

„… da me u klubu odvuče u toalet, gde ćemo divlje voditi ljubav, a posle toga se praviti kao da se ništa nije desilo.“
Boris (33) optičar

„… da probamo analni seks. Naravno, odmah bih prestao ako joj ne bi prijalo.“
Kristijan (28) tehničar

Članak se nastavlja posle reklama

„… da se obuče kao medicinska sestra i da me propisno pregleda…“
Slobodan (27) referent za obrazovanje

SVE JE U TVOJIM RUKAMA
Iako sve ove spoznaje o savremenim frajerima i seksu deluju pomalo razočaravajuće, nemoj da se obeshrabriš. Pored sebe želiš da imaš muškarca kom pripada tvoje srce i telo i koga želiš da zadržiš, i uprkos njegovoj sklonosti ka prevari. Dovoljno si pametna i prepredena, što dokazuješ i na poslu. Tamo se odlično snalaziš i umeš da vladaš situacijom. Te osobine treba da primeniš i u odnosu: postani menadžer svog partnerskog odnosa! Otkrivamo ti strategiju zahvaljujući kojoj ćeš to i postići.

 

Članak se nastavlja posle reklama

lepota i zdravlje sve o seksu sex trikovi ljubavnica

12 proverenih trikova pomoću kojih ćeš ga vezati za sebe

 

Članak se nastavlja posle reklama

1. TOLERANCIJA Prihvati njegove ortake, hobije, želju za napredovanjem u karijeri. Ako bude imao tvoju neograničenu podršku, osećaće se sigurno i ostvareno. Važno je da utvrdiš sopstvene prioritete! Ako ti je potreban, mora da bude uz tebe, ali bez suvišnih „kada“ i „ako“!
2. SLOBODA Ne ugrožavaj mu slobodu i ne čačkaj po njegovoj intimi. Mobilni, laptop i njegove bivše apsolutni su tabu. Isto važi i u suprotnom smeru: neke intimne stvari sačuvaj samo za sebe. Ne otkrivaj mu sve iz svoje prošlosti, sačuvaj za sebe neke „male i velike“ tajne!
3. ŽELJA Uvedi neke promene u vašu ljubavnu igru. Nikada ne odbijaj seks-igrice, ukoliko za to ne postoji ozbiljan razlog. Oslobodi svoju maštu, povremeno preuzmi glavnu ulogu u krevetu. Važno je da iskreno pokažeš želju, zahtevaj da je on ispuni.
4. LJUBOMORA Pokušaj da pronađeš ravnotežu između prevelike radoznalosti i nezainteresovanosti. Budi oprezna jer nepoverenje vodi u svađu! Seti se izreke: što ne znaš, ne može da te povredi. E, pa, tako se i ponašaj!
5. RAZUMEVANJE Ne teče sve uvek glatko! Ne uzimaj mu za zlo neraspoloženje i oscilacije u emocijama. Ali, jasno mu stavi do znanja da u stresnim situacijama računaš na njegovu podršku. S druge strane, ako i ti njemu pružiš bezrezervnu podršku, on će to umeti da ceni!
6. SAMOSTALNOST Sačuvaj svoj integritet – to je osnova za dobru vezu. Nemoj da upadaš u zamku tipa – zajednički račun u banci. Svaka druga veza „puca“ zbog svađe oko novca.
7. VELIKODUŠNOST Nauči da prečuješ neprijatne stvari koje je izrekao u afektu, izbegavaj besmislene razmirice i ignoriši njegovo cepidlačenje. To ne znači da ne treba da vodite ozbiljne razgovore, ali pokušaj da se uzdržiš od toga da mu stalno prigovaraš!
8. BLISKOST Najmanje triput nedeljno veče treba da provedete sami. Vreme kada se bavite zajedničkim hobijima provodite bez društva.
9. TABU Zaboravi sve seksualne zabrane. Pokaži da si spremna da pomeraš granice, pogotovo ako i sama želiš da iskusiš nešto novo. Ali, nemoj da se uvrediš ako tvoj partner ipak nije spreman da te prati!
10. PORODICA Od njegovih roditelja napravi svoje saveznike. Strpljivo slušaj majku svog dragog dok priča zgode iz njegovog detinjstva, ili oca koji s oduševljenjem govori o sađenju voća u vikendici. Upoznajući njih, bolje ćeš razumeti svog partnera. Ali, upamti ovo: nikada ne izigravaj posrednika između njega i njegovih roditelja, tako možeš samo da izgubiš!
11. INTERESOVANJA Pokaži radoznalost (ili je bar odglumi) kada počne da ti priča o fudbalu, Formuli 1 ili akutelnim tračevima s posla. Tako ćeš mu staviti do znanja da te zanima ono što je njemu važno. I obrnuto, možeš da zahtevaš njegovu pažnju, čak i ako želiš samo malo da tračariš.
12. SIGNALI OPOMENE Obrati pažnju na promene njegovog ponašanja. U stabilnoj vezi muškarci su uglavnom jednako rasploženi, dok oscilacije – od euforične bliskosti do hladne distanciranosti – ukazuju na probleme. U svakom slučaju, obuzdaj svoje emocije i dobro razmisli kako da eliminišeš eventualne smetnje.

GOLE MAČO-ČINJENICE
19% muškaraca smatra da je strastan poljubac prevara, dok za 11% njih čak ni oralni seks ne znači to
56% frajera plaši se da se njihovo telo neće dopasti novoj partnerki, dok 34% njih veruje u učinak svoje alatke.
51% pripadnika jačeg pola uvereni su da samo veliki penis može da zadovolji ženu, dok je 49% njih znaju da je važniji kvalitet.
48% ostalo bi uz svoju partnerku čak i u slučaju da seks ne funkcioniše.
38% muškaraca povremeno bi prevarilo partnerku, da bi zadovoljili svoje potrebe, a samo 14% njih raskinuli bi vezu zbog svojih seksualnih apetita.

 


Frajeri nisu tako jednostavni kao što misliš (naravno, ne želimo da im osporimo individualnost), ali sve u svemu, relativno ih je lako zadovoljiti.

+ Usrećiće ga seks na brzinu. Naravno ne uvek, jer svi volimo promene u krevetu. Ali, da bi se oslobodio stresa, prijaće mu jedan „na brzaka“ u kadi, na kuhinjskom stolu ili u nekom butiku, u kabini za isprobavanje garderobe.
SAVET: Posluži se gelom ako ne možeš brzo da ovlažiš!

+ Za njega je najveći dokaz ljubavi – oralni vrhunac. Uzdisaće od zadovoljstva kada jezikom budeš prelazila preko njegovih genitalija. Ako sme da svrši u tvojim ustima, bićeš za njega kraljica.
SAVET: Ukoliko ne želiš da progutaš, diskretno obriši maramicom njegovu spermu. Možeš od toga napraviti doživljaj, tako što ćeš je utrljati na njegov stomak.

+ Fetiš je ekstra doživljaj. Svaki frajer ima svoje male, tajne sklonosti. Saznaj na šta otkida tvoj dragi. Na opasno visoke potpetice od čijeg mu se dodira ježi svaka dlačica na telu? Na hladni, crni lak u kombinaciji sa vrelom, svetlom kožom koja budi fantaziju? Ili na lisice koje u uzbuđenju stavljaš oko njegovih zglobova ruku i nogu?
SAVET: Ako ste oboje radoznalog duha, testirajte svoje granice.

+ A tergo će ga učiniti muškarcem: iskonski i animalno. Za mnoge frajere još bolja varijanta jeste analni seks. Za tebe nije? Dozvoli mu da se uzbuđuje na tvojoj zadnjici, to će ga veoma stimulisati.
SAVET: Ne ustručavaj se da pred njih klekneš na kolena, prislonjena uz njegovu intimnu zonu. U slučaju da ti se analni seks baš ne dopada, treba to i da pokažeš, a on mora da nauči da se uzdržava.

 

 

Tagovi: