Koliko se približiti njegovom DRUGU?

by | decembar 29, 2009

Ukoliko pitate najboljeg prijatelja svog dečka kakva mu je bivša bila u krevetu, prelazite granice ukusa, upuštate se u tračeve i napuštate područje prijatne zabave i druženja.

 

Članak se nastavlja posle reklama

U dečkovom najboljem prijatelju možete da pronđete saveznika, prijatnog sagovornika i ulaznicu u društvo, ali vas može i etiketirati kao iritantnu i napornu devojku koju bi svi mogli da počnu da izbegavaju.

 

Njegov najbolji drug

Članak se nastavlja posle reklama

 

Prijatelj nije vaš špijun pa ga nemojte stalno gnjaviti pitanjima „Šta on govori o meni?“ ili „Koja je njegova tajna, nikako neće da mi se otvori?“. Nije dobro ni nabijati mu stalno na nos kako bi bilo vreme da i on napokon, baš poput vas golupčića, pronađe devojku. Osim što bi mogli da mu narušite samopouzdanje i povredite ego, mogao bi da se oseti kao prilepak, a to sigurno ne želite.

Članak se nastavlja posle reklama

 

U druženju se nemojte usredsrediti samo na svog dragog i prepričavati svaki razgovor, emociju ili zajedničko pranje zuba. Činićete se naporni i monotoni, a verovatno i otkriti previše.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Njegovo drustvo

Članak se nastavlja posle reklama

Ako su vam njegovi prijatelji zaista prijatno društvo, slobodno se opustite i izlazite i družite se sa njima, ali nikako nemojte da ignorišete i ugrožavate osećaje i poverenje koje vaš najdraži gaji prema njima.

 

„A da samo znaš kako je dobar u krevetu“
Iako je lepo što napokon uživate, sve intimne detalje nije baš najbolje poveriti njegovom najboljem prijatelju. Ako već nekome morate, poverite se svojoj prijateljici. Ona će imati više razumevanja.

Članak se nastavlja posle reklama

 

„Reci mi šta da mu kupim za Novu Godinu?“
Iako ga najbolji prijatelj verovatno najbolje poznaje, ova odluka bi trebalo da bude isključivo vaša. Jer će i on „namirisati“ ko mu je zapravo odabrao dar.

 

Članak se nastavlja posle reklama

„Mislim da sam spremna da raskinem“
Možete pokušati, ali će njegov najbolji prijatelj razumevanje i rame za plakanje ponuditi najpre njemu. Takođe, ne očekujte da će vam pomoći da bezbolnije prenesete vest (bivšem) dragom.

 

Tagovi: