Samo jedna sitnica će muškarca u seksu dovesti bukvalno do ludila!

by | februar 5, 2017

Većina muškaraca „otkida“ na ovu „sitnicu“ tokom seksa, ali mali je broj žena spreman da ih time i obraduje, posebno ako nisu u dugoj i ozbiljnoj vezi. Reč je o ejakulaciji u usta, što je za mnoge pripadnike jačeg pola vrhunac seksa, dok dame uglavnom sa gnušanjem gledaju na to. Međutim, možda bi trebalo da ovom činu date „šansu“…

Guliver/Getty Images

Frajerima ovo predstavlja vrhunac, jer gutanje sperme zapravo predstavlja jedan veoma intiman čin – ukazuje na to da ste prihvatili njegovo telo, njegov miris i ukus. Isto tako, muški orgazam prilikom oralnog seksa neuporedivo je bolji ako ne mora da vadi penis iz usta partnerke neposredno pre ejakulacije.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Žene u ovim divljim pozama vode glavnu reč, a muškarci mole za još

Još detalja o ovoj škakljivoj tematici pročitajte na sledećoj strani…

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Članak se nastavlja posle reklama

Oralni seks je interesantna stvar jer dok s jedne strane muškarac ima utisak da je on „gospodar“ situacije, moć zapravo ima žena – ona određuje tempo i pravila „igre. Kada partnerka proguta spermu za muškarca je to neopisivo iskustvo i oralni seks dobija svoju pravu dimenziju. Žene nisu uvek oduševljene tom idejom, nekima to predstavlja i određenu vrstu „poniženja“ i potčinavanja jačem polu, s obzirom da se radi o isključivo muškom užitku.

No, takav stav je pogrešan. Uglavnom, ovo kod muškaraca budi dodatnu žudnju i višak uzbuđenja, i čini da partnerku želi više nego ikada, a samim tim se i dodatno potrudi da je zadovolji. 

Članak se nastavlja posle reklama

Osim što je veoma intimna i uzbudljiva, ejakulacija u usta ponekada može da bude i recimo – praktična. Nema ostataka sperme po telu ili posteljini i ne morate uspaničeno u potragu za peškirom ili maramicama.

Ako volite svog muškarca i predano radite na tome da unapredite svoj seksualni život, ovo je nešto što mu definitivno morate pružiti – zaboravite na „gađenje“ i potencijalno neprijatan ukus. Sve to traje vrlo kratko.

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Getty images

Šta je mana?

Uvek će biti muškaraca koji smatraju da gutanje sperme nije nešto namenjeno finim ženama i to od svoje stalne partnerke ne očekuju, ali reč je o predrasudama koje je neophodno srušiti!

Članak se nastavlja posle reklama

Takođe, ima onih koji ovo i ne preferiraju zbog kasnijih poljubaca sa partnerkom, ali je većina naučila da u eksplozivnom, vrhunskom seksu nema mesta „gadljivosti“…

Pročitajte i… Muškarci složniji nego ikada: Za ove tri seks poze smo ludi i definitivno su najbolje

Tagovi: