Muškarci su otkrili šta nikada i nikako ne treba da radite kada su blizu orgazma, inače…

by | oktobar 10, 2016

Prvo treba da znate jeste da se muški orgazam sastoji iz dve faze. U prvoj se sperma podiže iz testisa i zajedno sa semenom tečnošću na kratko smešta u „čekaonicu“, tik ispod prostate.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

U ovoj fazi, većina muškaraca se nalazi u stanju blaženstva, zapravo orgazma. Koji sekund kasnije dolazi i do ejakulacije.

Međutim, kako muškarci ističu, žene ovde umeju da naprave pokoju grešku, te da se ponašaju „preagresivno“ i prestrastveno. Njima zapravo treba tren mira i duboke koncentracije, kako bi potpuno uživali u orgazmu.

Pa, ako biste pitaler muškarce, evo šta bi rekli na temu „kako se ne ponašati dok oni svršavaju“.

Nikako ih ne prekidajte nekim naglim pokretima, dodirima, povicima… Prekinućete im koncetraciju i pokvariti užitak. Ako ste već uigrani i ako već znate šta vaš partner voli da radite kad svršava, onda OK, ali u protivnom – bez naglih i neočekivanih pokreta!

Pročitajte i… Samo jedan dodir na ovo mesto i poludećete od najboljeg orgazma!

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Kliknite na sledeću stranicu…

seksi

Takođe, muškarce u tom trenutku uznemirava i ako se mnogo pomerate kad svršavaju, bilo da ste ispod njega, pored njega… Najbolje je da se ne pomerate.

Ono što im prija, jeste da pokažete da ste i vi uzbuđeni, tako što ćete duboko uzdisati, pomalo ječati i gledati ga u oči ili, ako se radi o vanvaginalnom orgazmu, gledati ga u polni organ.

Pročitajte i… I dobre devojke vole da budu nevaljale! 13 tipova seksa koje svaka žena mora da proba


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: