Nikada vam neće priznati: 4 stvari koje se motaju po glavi svakom muškarcu!

by | oktobar 25, 2015

Da, verovatno nije onaj tip koji će vam šaputati slatke reči na jastuku, ali to ne znači da imate razloga da odete na šestosatnu kafu sa prijateljicama i žaliti se kako je „hladan“ kao santa leda.

Njemu su u glavi samo pivo, društvo i fudbal?

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Možda je inferioran, ali svakako ima u glavi nešto što vama neće otkriti… Iako bi možda trebalo.

1. Voli da bude „nečiji“

Muškarci vole da budu u ulozi nečijeg dečka/partnera ma koliko pokušavali to da sakriju. Vole taj osećaj pripadnosti, da ih neko čeka. Naravno, to vam nikada neće otkriti!

2. Ne vole igrice

Ok, ovo zvuči kontradiktorno…Jasno je da muškarci vole igrice u spavaćoj sobi, a ako im spomenete i „plejstejšn“, lice će im se ozariti. Ali ne vole igrice u odnosima nakon što odluče da vam se „predaju“. Sada ste u vezi, gradite taj odnos, ali muškarcu neće biti dobro ako igrate igrice psihološke prirode i, na primer, pokušavate da ga učinite ljubomornim. Iako to neće pokazati. Ako vam je do podizanja adrenalina i neobičnih scenarija, pogledajte radije neku ekranizaciju Šerloka Holmsa, a njemu pustite da igra „plejstejšn“.

Pročitajte i… Dokazano: Ova muška osobina svaku ženu obara s nogu!

3. Bitno im je šta njihovi prijatelji misle

Nisu samo žene sklone traženju potvrde od prijateljica. I muškarcima je važno da se dobro slažete sa njegovim društvom. Iako će najverovatnije reći da ga nije briga šta drugi misle.

4. Boje se da će vas izgubiti

Ma koliko se činili „čvrsti na zemlji“, muškarci ipak imaju svoje strahove u vezi. Neće priznati, a još manje pokazati da se ipak boje da vas ne izgube…

Tagovi: