Otkrijte koji je vaš idealni seksualni partner po horoskopu

by | maj 17, 2016

Između nekih znakova postoji neopisiva energija i neprolazna hemija, saznajte koji znak bi vam bio odličan seksualni partner.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Pročitajte i… Koji je vaš adut: Kako zavode horoskopski znaci i kakvi su u krevetu?

Ovan i Blizanci

Temperamentnim i vatrenim Ovnovima savršeno odgovaraju Blizanci. Ovnovi vole akciju i izazove, a kod Blizanaca toga nikada ne manjka i vrlo lako mogu da ih uzbude i dovedu do ludila. Svojom harizmom i inteligencijom oni će Ovna uvek držati zainteresovanim. Pošto Blizanci vole da eksperimentišu, oduševiće ih Ovnova spremnost za akciju. Ovaj par takođe ima potencijala i za vrlo uspešnu vezu.

Još najboljih seksualnih kombinacija po horoskopu potražite na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Bik i Škorpija

Varnice između njih dvoje bi primetio i neko sa strane. To su dve suprotnosti koje se nenormalno privlače. Strastvenost i tajanstvenost Škorpije je ono što magnetski privlači jednog senzualnog Bika, uvek će želeti da istraži šta se krije u dubini njenog bića. S druge strane, Škorpiji će biti neodoljivo interesantna Bikova smirenost i pomalo nedokučiva ličnost pa će se truditi da ga osvoji i oseti njegovu strastvenu stranu. Hemija koja postoji između ova dva znaka garantuje najvrelije strasti.

Pročitajte i… Erotski horoskop: Koja seks poza najviše odgovara vašem znaku?!

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Rak i Jarac

Za naizgled hladnog i suzdržanog Jarca, Rak je pravi dobitak u krevetu jer u seks unosi emocije i budi ono najdublje u Jarcu. Rak nije uvek strastven, ali je Jarac taj koji će mu pružiti sigurnost i tada će osećajni Rak moći da se prepusti strastima. Njihovi suprotni karakteri se i te kako privlače, a vrlo često nisu ni svesni kolika je hemija između njih.

Pročitajte i… Koji horoskopski znaci su najbolji, a koji najgori u krevetu?

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Lav i Vaga

Lepoj i šarmantnoj Vagi, Lav bi priredio nezaboravni doživljaj u krevetu. Uzbuđenje i vatromet u seksu bi sa njim bio za pamćenje. S druge strane, Vaga tačno zna kako i šta da uradi da podgreje strasti i da mu pruži seks pun strasti i romantike. Lav obožava pažnju i udovoljavanje koju mu Vaga zna pružiti. U Lavu bi probudila i one najlepše emocije pa bi njihov odnos za oboje predstavljao savršenstvo.

Pročitajte i… Otkrijte koliko je pohotan i perverzan vaš horoskopski znak

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Devica i Ribe

Ribe vrlo dobro znaju da opuste Devicu koja je veoma sitničava i suzdržana. One znaju da joj nađu nit koja bi Devici skrenula pažnju sa nebitnih stvari i usmerila da se potpuno prepusti seksu. Devica će zauzvrat želeti da joj pruži apsolutno zadovoljstvo, a Riba će biti oduševljena strastima koje bi osetila. Ribe imaju veoma bogatu i drugačiju maštu na koju bi Devica znala da uzvrati svojom energijom.

Pročitajte i… Astro uzbuđenje: Koji su seksualni fetiši vašeg horoskopskog znaka

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Strelac i Vodolija

Neobična Vodolija voli inovacije i u krevetu, a kako je i Strelac veoma inovativan znao bi dobro da je iznenadi svojim umećima. Strelcu je veoma interesantan Vodolijin drugačiji doživljaj seksa i ljubavi pa bi je uvek pratio. Seks između ova dva znaka bi uvek bio drugačiji i jednako dobar. Isrobali bi sve moguće u krevetu bez ikakvih ustezanja jer su veoma fleksibilni i slobodni.

Pročitajte i… Horoskop otkriva vaše seksualne fantazije

Tagovi: