Ovo su 4 najbolje poze za oralni seks

by | jul 7, 2016

Dozvolite da vas zadovolji na najbolje i najzanimljivije načine…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Jeste da je ležanje na leđima „najsigurnija“ poza kada je u pitanju oralni seks, ali zašto da igru ne pomerite na viši nivo? Naučite neke nove poze i pustite da vas vodi osećaj i zadovoljstvo. Pored toga što ćete doživati najbolje moguće iskustvo, sigurno ćete se više zbližiti na intimnom nivou.

Pročitajte i… Ovo morate da znate: Najveći mitovi o oralnom seksu

1. Dok ste obučeni

Poza: Samo podignite haljinu ili suknju (ova poza nikako ne može da uspe ako nosite farmerke) i sedite na ivicu nečega, dok njegova glava treba da se nađe između vaših nogu – logično. Nema potrebe da skidate donji veš, samo ih sklonite sa strane kako bi on mogao da se baci na „posao“. Spontanost i neposrednost ove poze će vam dati super seksi osećaj.

Zašto je dobra: Možete je raditi bilo gde, na kauču, krevetu, kuhinjskom stolu, stolici, kancelariji (kada ste sami potpuno, naravno)… Bilo gde, gde možete da sednete. U ovoj pozi će njemu biti lakše da drži glavu, jer ga neće boleti vrat, pa ćete moći duže da uživate.

Koje su još poze idealne za oralni seks pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

2. 69 sa strane

Poza: Umesto da radite tradicionalnu (i iskreno, više nespretnu) verziju, gde ste vi preko njega, lezite sa strane. Biće vam lakše, a on će imati bolji pristup.

Pročitajte i… 7 stvari koje iskusne devojke rade tokom seksa

Zašto je dobra: Nekako je loša, ali u pozitivnom smislu. Najseksi činjenica kod ove poze je da ćete se osećati malo bezobrazno.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

3. Dok stojite

Poza: Neka on leži na klupici (za vežbanje ili ako imate klupu u kući za sedenje), a vi stanite iznad njega.

Pročitajte i… Oralni seks: Šta pali njega, a šta nju!

Zašto je dobra: Kako vi stojite iznad njega, imate odličan pogled na njegovo telo i očito ćete moći da vidite koliko uživa dok vas pričinjava zadovoljstvo. Ako osetite potrebu, možete se malo nagnuti napred i upotrebiti ruke.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

4. Vi na vrhu

Poza: Dok on leži na krevetu, opkoračite mu lice i budite na kolenima, prislanjajući vaginu tamo gde treba da bude. NEmojte gledati u plafon, već direktno u njega. Do će vas dodatno uzbuditi.

Pročitajte i… Muškarci otkrivaju: 9 saveta za fenomenalan seks

Zašto je dobra: Iako će on i dalje raditi veći deo posla, vi ćete određivati brzinu i jačinu, mrdajući karlicu i pomerajući se bliže ili dalje, prema osećaju.

Tagovi: