Partner vam je loš u krevetu? Evo šta možete da učinite!

by | februar 25, 2023
loš u krevetu

Ako vam je partner jednostavno loš u krevetu, sigurno vam to ne pada lako. Seks je jedan od važnih segmenata u vezi, pa može da bude problematično ako se ne osećate ugodno.

Šta da radite ako je on loš u krevetu?

Teško vam je da mu kažete da je previše grub i divlji ili baš suprotno, da je poptu drvenog Pinokija? Iako to može da utiče na njegovo samopouzdanje, možete na lep način da mu objasnite da je važno da vaša ljubav opstane. Međutim, to svakako treba da uradite kroz nekoliko faza i na nekoliko načina. Šta treba da radite?

Ne pretvarajte se!

Kako će vaš partner da zna da je loš u krevetu i da vam nešto ne prija ako se oduševljavate tim postupkom. On će misliti da vam to prija i zbog toga će ponavljati. Jednostavno ga zamolite ili mu recite da to ne radi inače ćete završiti u beskonačnom krugu koji nikome neće donositi zadovoljstvo.

Članak se nastavlja posle reklama

Pokušajte sa dominacijom

Ne, to ne znači da treba da uzmete bič u ruke. Samo pokušajte da vi budete gore i da vi zapravo vodite ritam. Tako sigurno neće moći da vam zgnječi grudi laktom u sopstvenom zanosu.

loš u krevetu

Pokažite mu kako da uradi neke stvari

Možda vaš partner zapravo i ne zna šta treba da radi. Objasnite vašem partneru šta je klitoris i gde se nalazi. Potom, nije svejedno kako će da vas dodiruje i stimuliše. To nekad ume da dovede i do povreda zbog toga je važno da razume šta radi. Orgazam možete postići samo ako mu verujete i ako možete da se opustite.

Članak se nastavlja posle reklama

Razgovarajte sa njim

Ne, ne treba da mu kažete da je loš u krevetu. Nije cilj da spustite njegovo samopouzdanje i da mu stvorite osećaj krivice. To će samo pogooršati stvari. Razgovarajte o vašim željama i fantazijama. Kako vaš partner to ne bi shvatio kao zamerku, učinite to delom seks igre. Prljave reči uzbuđuju mnoge ljude, možete pokušati  i sa tim.

Pitajte šta njemu prija

Vaše potrebe nisu jedine koje treba da budu zadovoljene. Možda se ni njemu ne sviđaju neke stvari koje vi radite. Pitajte ga šta njemu prija i koje su njegove fantazije. Međutim, nemojte isprobavati scene iz porno filmova.  To može da izgleda primamljivo, ali to nije vođenje ljubavi i većina poza nije bezbedno. Vaši odnos podrazumeva više od pukog ispunjavanja želja. Prepoznajte granicu.

Članak se nastavlja posle reklama

Seks igračke mogu da pomognu

Ovo je sjajan način da promenite rutinu. Najbolje bi bilo da seks igračke kupite u prodavnici, nemojte se oslanjati na internet. Ali veoma je važno da idete zajedno. Tako ćete videti šta su potajne želje svakom od vas. U svakom slučaju mu neće biti dosadno i neće vas požurkivati da idete kući.

loš u krevetu

Članak se nastavlja posle reklama

Budite svesni da je normalno da ste seksualno nekompatibilni

Ove situacije nisu retke i zavisi koliko vam je zaista stalo do partnera i koliko vam je seks važan. Uvek postoje dva izbora. Možete da poradite na ovome ili da jednostavno raskinete.Sa druge strane, neki momci su nepopravljivi.  Tada morate da odaberete prioritete.

U svakom slučaju ne škodi da probate. Možda ćete i vi otkriti nešto zanimljivo i začiniti seksualni život. Možete od neugodnog seksa da dođete do vrhunskog uz malo truda i par lepih reči.

Članak se nastavlja posle reklama
GeorgeRudy/GettyImages, Jacob Ammentorp Lund/GettyImagesPlusPlus, Sinenkiy/GettyImagesPlus