5 poza za masturbaciju u kojima ćete uživati

by | maj 9, 2024
poze za masturbaciju

Masturbacija je veoma važna kada je seksualno zdravlje u pitanju. Ove poze za masturbaciju će proces učiniti posebno zanimljivim.

Postoji mnoštvo različitih poza pogodnih za masturbiranje. Ali mali broj ljudi shvata da postoji mnogo položaja u kojima žene mogu masturbirati i postoje razne vrste orgazma koje mogu da osete na različite načine. Naravno, ako želite da uključite seks igračke, to će samo poboljšati iskustvo. Ovih 5 poza će vam omogućiti fantastičan orgazam i vrlo rado ćete ih ponavljati.

Uzbudljive poze za masturbaciju

Doggy poza za masturbaciju

Ovo nije samo odlična poza u seksu, već i tokom masturbacije. Postavite se na kolena i ruke, a potom balansirajte na jednoj ruci. Stimulišite klitoris drugom rukom dok ne postignete orgazam. Ako volite analnu penetraciju, ova poza se može pokazati fantastičnom uz pravo sredstvo za podmazivanje.

Poze za masturbaciju: Lotus

Sedite uspravno na krevet i dodirujte stopala. Raširite noge u položaju leptira jer to donosi zdravu napetost u mišićima karlice. Stimulišite se dok ne doživite orgazam i verovatno ćete uvideti da je ovo jedna od najboljih poza za masturbaciju kada su žene u pitanju.

Kaubojka

Ovaj položaj stimuliše klitoris kao nijedan drugi. Klitoris i usne ovde dolaze do u akciju kad prekoračite ćete ili jastuk ili bilo koji drugi predmet koji se trlja o vulvu. Budite slobodni da koristite seksualne igračke i zabavite se.

Poze za masturbaciju: Čučanj

Ova poza za masturbaciju je idealna ako vam je snaga nogu dobra. Ona otvara vaš vaginalni kanal ako želite i penetraciju dok masturbirate. Orgazam u ovom trenutku može biti ogroman i sigurno nećete zažaliti jer ste ga isprobali.

Ležanje na stomaku

Lezite ravno na stomak i kada postavite ruku da masturbirate, primetićete da će vam se kukovi okretati kako bi se trljali o vašu ruku. Ovde težina vašeg tela pritiska klitoris na krevet ili sofu na kojoj ležite.

Seksistički dupli standardi zbog kojih se žene osećaju krivim

PeopleImages/GettyImagesPlus