Siguran novogodišnji seks: Kako veza za jednu noć bude nezaboravna za doček?

by | decembar 27, 2022
siguran novogodišnji seks

Siguran novogodišnji seks s novim partnerom trebalo bi da vam bude glavni cilj.

Skoro je to doba godine kada nam je cilj da se oslobodimo stresa godine i da uđemo Novu godinu sa stilom. Između pronalaženja savršene odeće i planiranja ponoćnog poljupca, noć zabave puna je beskrajnih mogućnosti. Zašto ne dočekati Novu godinu sa nekim novim?

Kratka noć strasti može biti odličan način da dočekate Novu godinu. Evo vodiča kako da uživate u vezi za jednu noć bez ikakvog žaljenja.

Siguran novogodišnji seks i veza za jednu noć

 

Biti iskren prema sebi

Pre nego što odete kući sa nekim nakon noći provoda i pića, razmislite da li ste dovoljno trezni da donesete jasnu, racionalnu odluku. Samo zato što je to zalet i što su očekivanja mala, ne znači da nećete na kraju biti povređeni.

Ne mora svaki seksualni susret da znači nešto emocionalno, ali ne želite da odete odatle sa slomljenim srcem, ili još gore, da se kajete. Ako niste sigurni u vezi sa situacijom ili osećanjima neke osobe, uverite se da ste oboje jasni i otvoreni u vezi sa svojim namerama pre nego što se bilo šta dogodi.

Budite otvoreni

Ako ne tražite ništa ozbiljno, obavezno to recite. Verovali ili ne, većina ljudi ne traži samo seks. Nemojte pretpostavljati zato što ste se upoznali u klubu i odlazite zajedno da on želi samo vezu za jednu noć.

Siguran novogodišnji seks i komunikacija

Želite da budete dominirani? Da koristite seks igračke? Prepustite se svojoj divljoj strani. Nemojte se plašiti da svom partneru otkrijete stvari koje vas uzbudjuju, bilo da je to prljava priča ili isprobavanje novih seksualnih poza. Veza za jednu noć može biti odlična za seksualne eksperimente sve dok ste vi i vaš partner na istoj strani. Međutim, ne činite ništa van svoje zone komfora, ako o tome nije razgovarano unapred.

Budite spremni

Seks sa nekim koga ste upravo upoznali može biti rizičan. Pre nego što krenete s novim partnerom, obavezno recite prijateljima gde tačno idete i vodite računa da imate napunjen telefon. Razmišljate da prenoćite? Pobrinite se da imate novac za hitne slučajeve, kondome, čisto donje rublje i četkicu za zube za svaki slučaj.

Zaštite sebe

Neuspeh da zaštitite svoje telo i zdravlje nikada ne bi trebalo da bude kompromis koji ste spremni da prihvatite zbog jedne noći zabave. Korišćenje prezervativa ne samo da vas sprečava od neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti, već vam omogućava da uživate u zaštiti tokom cele noći. Dizajniran da pruži mir vama i vašem partneru bez žrtvovanja udobnosti.

Siguran novogodišnji seks i plan bekstva

Pre nego što napustite bar, proverite da li imate plan za izlazak. Bez obzira koliko divno taj momak izgleda, nema garancije da ćete se i sledećeg dana osećati isto. Hoće li ići kući sa vama? Ili ćete prenoćiti kod njega? Ako ste zabrinuti zbog neprijatnog rastanka sledećeg jutra, izbegavajte da provedete noć tamo.

Jutro posle

Nemojte se iskradati bez pozdrava, čak i ako ste imali vremena svog života. Možda ćete se sledećeg jutra osećati neprijatno, ali ne želite da se druga osoba oseća iskorišćeno. Takođe, obavezno ih obavestite o svojim planovima za rano jutro sledećeg dana. Izmišljanje jadnog izgovora zašto moraju da odu nije samo nepristojno, već može da izazove neprijatno iskustvo za oboje.

Lepota i zdravljeKatarzynaBialasiewicz/iStock/Getty Images Plus via Getty Images