Dnevni horoskop za 28. decembar: Ovnovi, izbegavajte paralelne veze

by | 27 decembra, 2022
dnevni horoskop za 28. decembar

Dok Ovnovi  moraju da polože ljubavne račune, Ribe su primorane na kompromise na poslu. Šta čeka vaš horoskopski  znak?

 

Dnevni horoskop za 28. decembar

Ovan

Pre ili kasnije, moraćete da položite svoje ljubavne račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da »kontroliše« Vaše kretanje. Stalo Vam je da napredujete na paralelnim stranama, ali ponekad Vas u kreativnoj fazi usporavaju saradnici različitih profila i ćudi.
Izbegavajte stresne situacije.

Bik

Planirajte ljubavni susret. Kod Vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi da Vam ugodi na poseban način. Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, na takav način možete da ostavite poseban utisak u susretu sa saradnicima. Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Blizanci

U momentima delujete zagonetno i provokativno na voljenu osobu te na takav način prikrivate svoju unutrašnju nesigurnost. Zaneti ste idejom o poslovnom dobitku, u tom smislu povlačite različite poteze koji podsećaju na perspektivnu reklamu. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Rak

Najveći užitak i zadovoljstvo donosi Vam susret sa bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju. Neko ima pozitivan uticaj na Vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak. Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom.

Lav

Ne volite da Vas neko drži u neizvesnosti, ali ne možete da promenite svoju emotivnu poziciju. Zaneti ste idejama o velikom dobitku, a nečija priča Vas navodi na pomisao o uspešnoj saradnji. Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Devica

Pažljivo posmatrajte šta se dešava u Vašoj okolini. U dobrom društvu sve što je lepo i dobro, postaje još bolje. Ukoliko ste dovoljno sposobni da se nametnete pred saradnicima, predstoji Vam »dvostruki dobitak«. Važno je izvučete pouku iz nekih susreta. Potreban Vam je dobar podsticaj, ulepšajte svoje raspoloženje.

Vaga

Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ne možete da predvidite tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Osnovna orijentacija u razmišljanju Vas navodi na ubrzano delovanje i na izbor poslova koji donose praktične rezultate. Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Škorpija

Ne dopadaju Vam se partnerova pitanja, ona u Vama podstiču osećaj nelagodnosti ili loš predosećaj. Ukoliko Vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere, nemojte očekivati nemoguće već zatražite nečije razumevanje. Nema razloga da prikrivate istinu, to Vas dodatano frustrira.

Strelac

Partner nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća pažnju na Vaše negodovanje. Ponekad Vaša samovolja u ophođenju ili preterana energičnost deluju iritirajuće na okolinu. Ne dozvolite da Vas neko kompromituje. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Jarac

Zadržavate emotivnim distancu i delujete suviše oprezno pred partnerom, ne želite da neko povredi Vaša osećanja. Ponekad ljubav i zadovoljstvo ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Iskustvo Vas opominje da ostanete uzdržani, oslonite se na svoje sposobnosti. Sačuvajte pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom. Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred Vas postavljaju određeni saradnici. Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Ribe

Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao ravnodušnost ili emotivno odbijanje. Pažljivije analizirajte blisku osobu. Svako ima pravo da pogreši, prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan signal«. Pokažite spremnost za poslovni kompromis. Potrebni su Vam krativan odmor i psihofizička relaksacija.

 

 

 

Margyta Basarab/GettyImagesPlus