Šta ljubav jeste, a šta nije!

by | februar 14, 2020
ljubav lepota

Zaveti kažu „I u dobru i u zlu, u bolesti i u zdravlju“ – ali, statistika govori da je malo onih parova koji su spremni da istraju onda kada nastupe nevolje. Ipak, postoje i oni retki – koji odolevaju
iskušenjima i prkose svim nedaćama…

Jedan takav par su Miloš Guteša i Tamara Peković. On boluje od tumora na mozgu i čeka ga teška borba, a ona provodi dane u organizaciji humanitarnih događaja u nadi da će prikupiti novac za njegovo lečenje. Njihova priča bila je povod i motiv da se organizuje humantirana radionica na temu ljubavi.

Humanitarna edukativna psihološka radionica „Šta ljubav jeste, a šta nije“ održaće se 24. februara (18-21h), u hotelu „Saint Ten“. Radionicu će voditi psihoterapeutkinja i sertifikovana praktičarka Transakcione analize, dr Milena Milanović, koja je poslednjih 10 godina kontinuirano posvećena usavršavanju stručnog znanja i iskustva u oblasti psihičkog zdravlja i mentalne higijene.

O radionici:

Predviđeno vreme trajanja radionice je 3h, organizovano u dva dela sa kafe pauzom u trajanju od 20 minuta. Tokom radionice bavićemo se sledećim temama:

* Funkcija emocija (čemu služe, da li su neprijatne emocije poželjne ili ne)
* Zaljubljenost ili ljubav (sličnosti i razlike, gde je granica i kako je prepoznati)
* Funkcionalni i nefunkcionalni partnerski odnosi
* Tipovi emocionalnog vezivanja
* Zauzimanje pozicija u odnosu na partnera (spasilac, progonitelj, žrtva)
* Komunikacija između partnera (da li i kako izbeći konflikt, kao i kakva je razlika između konstruktivnog i destruktivnog konflikta)

Kome je namenjena:

Radionica je namenjena svima koji žele da pričaju i uče o ljubavi.

Način učešća:

Radionica je humanitarnog karaktera i sav prihod od prodaje kotizacija predviđen je za lečenje Miloša Guteše, momka koji boluje od tumora mozga. Da biste obezbedili sebi mesto na radionici potrebno je da na mejl [email protected] dostavite dokaz o uplati novca na Milošev žiro račun (115-0381652525141-09.
Cena radionice je 2.990 din.
Broj mesta je ograničen.

(Po)kaži ljubav!