Tretirajte svog muškarca kao MOBILNI

by | maj 21, 2009

 

Lepota i Zdravlje - Ljubav i sex - Tretirajte svog muskarca kao mobilniVremenom, čak i najbolji seks može da postane predvidljiv i dosadan. Umesto da zamenite svog partnera za neki „novi model“, isprobajte ove opcije iz specijalnog erotskog „menija“.

 

PREDVIDLJIV SMS

Veština tumačenja seksualnih signala koje razmenjujete sa partnerom sjajan je način jačanja veze u postelji. I naravno, kada steknete seksualno poverenje, osećaćete slobodu da eksperimentišete u seksu i ostvarite i svoje najskrivenije fantazije.

Savet: Kada poželite da vodite ljubav, pokušajte da protumačite govor tela svog partnera. U najočitije znake spremnosti na seks spadaju direktan kontakt očima, proširene zenice i otvorenost tela prema vama. Ali, ako niste sigurni da želi da vodite ljubav, povucite određene taktične i brze poteze. Zagrlite ga oslanjajući se celim telom na njega, ili ga ljubite blago otvorenih usta, značajno se zadržavajući koji sekund duže u poljupcu nego obično. Ako odmah odgovori na poziv – bingo! Vaš dragi je spreman za akciju! No, ako na njegovim grudima osetite nevidljiv oklop, ili vam na poljubac uzvrati stisnutih usana, onda ćete morati još malo da se potrudite. Uzbudite ga erotskom masažom ili striptizom „samo za njegove oči“. Muškarci su neverovatno vizuelna bića – dovoljan je samo jedan pogled na vaše nago telo pa da se uzbudi!

 

DOBRO JE PRIČATI

Ključna stvar za uzbudljiv seksualni život jeste da otvoreno (odnosi se i na vas i na partnera) KAŽETE šta želite u krevetu. Osim toga, razgovor o onome što vas uzbuđuje efikasan je afrodizijak.

Savet:Većini žena neugodno je da priča o onome što ih seksualno uzbuđuje, jer naprosto nisu naviknute da to čine. No, kada konačno probijete led, sve postaje mnogo lakše. Započnite nekom pozitivnom opaskom, kao što je: „Dopada mi se kada ti…“, a potom razvijte ovu temu u razgovor „nadugačko“ o onome što želite da probate. Ipak, znajte da je ego muškarca lako „lomljiv“, pa zato pazite šta pričate. Najbolje vreme za razgovor jeste nakon seksa. Pitajte koji mu se deo igre najviše dopao, a onda mu recite šta je vama prijalo i predložite mu tehnike koje možete da isprobate sledeći put.

 

MULTIMEDIJI

Primena seks-igračaka, erotske (čak pornografske) literature i filmova može da oživi i osveži inače zadovoljavajući seksualan odnos.

Savet: Ako do sada niste koristili nikakva seksualna pomogala, onda izaberite nešto manje smelo i komplikovano – na primer, neku vibracionu igračku kojom ćete stimulisati delove tela (bradavice, udubljenje iza kolena ili unutrašnji deo butina). Probajte jedno drugom da čitate erotske priče, ili da predigru izvedete tokom gledanja erotskog filma.

 

SLOBODAN ROAMING

Koža nije samo najveći organ ljudskog tela, svaki njen kvadratni centimetar sadrži hiljade nervnih završetaka. Dakle, međusobno istraživanje tela fantastičan je taktilni stimulans, koji produbljuje bliskost i omogućava da otkrijete nove aspekte svoje i partnerove seksualnosti.

Savet: Produžite seksualnu igru i dopustite svom partneru da istražuje vaše telo. Upalite svetlo u sobi, lezite na leđa i dozvolite mu da otkrije gde volite da vas dodiruje, vodite njegovu ruku (ako morate), a kada otkrije pravu tačku, pokažite uzbuđenje. Ukoliko vam ovaj metod ispitivanja deluje previše „klinički“, onda se oboje zagnjurite u toplu penušavu kupku. Ova vrsta „istraživačke misije“ pružiće vašem partneru veću sigurnost , a vama veći stepen uživanja u seksu. Takođe, možete da pokušate i sa vezivanjem očiju – da tako eksperimetišete čulom dodira. Inače, poznato je da prilikom isključivanja jednog čula, ostala postaju izoštrenija. Dakle, budite spremni na iznenađujuće snažne osećaje!

 

 

Tekst: Nataša Ćovin

 

 

Tagovi: