Kako će položaj planeta u novembru uticati na vašu vezu?

by | novembar 4, 2020

Ženska i muška energija ovog meseca stoje jedna nasuprot drugoj. Evo šta vas očekuje kada je u pitanju ljubavni horoskop i mesec novembar:

Ovan

Pod uticajem Merkura fokusiraćete se na svoja osećanja. Trudićete se da ih sagledate sa različitih aspekata i to će vam pomoći da pronađete argumente za raspravu. Kada se Venera 21. useli u Škorpiju, primetićete neku senzualnu energiju. Žudećete za produbljivanjem veze sa partnerom i, ako do toga ne dođe, osećaćete se nezadovoljno. 30. novembar je odlično vreme za iskren razgovor sa partnerom.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Očigledno je da ste u vezi s razlogom, ali da li ona upotpunjuje vaš život? To pitanje će vas mučiti ovog meseca. Osetićete emotivnu rastrzanost dok su Venera i Mars jedno nasuprot drugom, posebno oko 9-og. Da li ste zadovoljni trenutnom vezom ili ima prostora za poboljšanje? U svakom slučaju, razgovor o tome može napraviti velike promene. Venera se 21. kreće nasuprot vašeg znaka, što je pravi trenutak za povezivanje na seksi način, bilo da se radi o osobi s kojom ste u ozbiljnoj vezi ili s nekim potpuno novim.

Blizanci

Članak se nastavlja posle reklama

Merkur je na vašoj strani i očekujte dobru zabavu. Razbijte uobičajenu rutinu sa partnerom isprobavanjem novih pokreta u krevetu. Iskoristite povoljan položaj Venere da upoznate nekog novog ili odete na romantičan sastanak sa partnerom. Zajedničko vreme iskoristite da uživate u kućnoj atmosferi. Pun mesec 30. novembra doneće uzbuđenje u vaš ljubavni život. Povezaćete se na dubljem nivou, bilo da se radi o otvorenom razgovoru sa nekim novim ili otkrivanju nečeg zanimljivog o vašem partneru.

Ljubavni horoskop novembar

Članak se nastavlja posle reklama

Seksi horoskop za novembar

Rak

Mladi mesec u Škorpiji sredinom meseca budi u vama želju za dubljim vezama. Neobavezno ćaskanje sa simpatijom ili partnerom osvežiće vaš ljubavni život i doprineti povezivanju. Možda ćete se osećati pomalo frustrirano ukoliko vas partner ne uključi u svoje planove i aktivnosti. Iskreno mu recite ako vam to smeta. Ako ste singl, kraj novembra je pravo vreme da izađete i upoznate srodnu dušu. (Pročitaj: Veliki mesečni horoskop za novembar)

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Razgovor je ključ svake uspešne veze, što će se potvrditi početkom meseca. Stvorićete neka čvrsta uverenja, ali ćete takođe biti otvoreni za različite ideje vašeg partnera. Malo rasprave uz međusobno poštovanje može biti uzbudljivo i seksi…Očekuje vas sjajno vreme u krevetu. Ako ste sami, prijatelji će vas povezati sa nekim ko vam odgovara. Krajem meseca, bićete spremni za emotivnu avanturu.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Mladi mesec će 15. novembra pobuditi intenzivne vibracije oko razmišljanja i komunikacije. Poželećete da otvorite flašu vina i porazgovarate sa svojim partnerom o planovima za budućnost. Usaglasite stavove i donesite neke bitne odluke. Ako niste u vezi, Jupiter i Pluton stvariće puno prilika da upoznate nekog novog.

Vaga

Članak se nastavlja posle reklama

Imate odličan odnos sa partnerom, ali osetićete da su Mars i Venera suprotstavljeni. Zapitaćete se da li se previše kompromitujete u svojoj vezi. Možda je vreme da popričate sa partnerom. Ako ste slobodni, ovog meseca ćete upoznati nekog novog i zanimljivog, prilično drugačijeg od vašeg uobičajenog tipa. Sredinom meseca će u krevetu sve prštati od strasti.

seks

Ljubavni horoskop za novembar

Škorpija

Članak se nastavlja posle reklama

Pred vama je intenzivan mesec i skrivena ljubav. Neko je bacio oko na vas… U srećnoj ste vezi? Odvojite malo vremena da pobegnete sa partnerom. Oboma će prijati odmor. Kad Sunce uđe u Strelca 21. pobudiće neke fantazije. Zabeležite ih, a zatim isprobajte u spavaćoj sobi. Pun mesec 30. savršeno je vreme za intenzivne razgovore sa partnerom.

Strelac

Bez obzira da li ste na prvom sastanku, u braku ili dugoj vezi, osećaćete se sjajno. Sredinom meseca preispitaćete mišljenje o svom odnosu sa partnerom. Možda biste radije potražili nekog ko vam je sličniji? Kraj meseca iskoristite da svoje misli podelite sa partnerom i donesete zajedničku odluku šta će se desiti sa vašom vezom. Ima li prostora za napredak i promenu ili je došao kraj?

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Sami ste sebi najveći neprijatelj kada su u pitanju veze. Da li pristajete na ono što vam ne odgovara samo zato što vas neko progoni? Da li vas nesigurnost sprečava da imate ljubavni život kakav želite? U svakom slučaju, razumevanje situacije će vam pomoći da napravite promenu. Ako ste slobodni, upoznaćete nekog preko zajedničkih prijatelja.

Vodolija

Zgrabite partnera i pobegnite iz grada, pa makar u mislima. Merkur će vas izbaciti iz rutine, a ako ste singl, zabavljaćete se sa nekim iz drugog mesta. Osećaćete se bliskim sa partnerom. Vreme koje provodite zajedno vam podjednako prija. Kraj meseca je sjajno vreme za ljubavne sastanke sa nekim ko vas zaista zanima.

Ribe

Ne plašite se da sa partnerom porazgovarate o stvarima koje vas muče i uznemiravaju. Možda je vreme za zajednički život ili vam smeta njegov odnos sa prijateljima? Da li želi porodicu ili je zakleti neženja? Kako se njegovi stavovi uklapaju sa vašim? Ko će popustiti i prilagoditi se?

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images