Ovim horoskopskim znacima ljubomora zadaje najviše muke

by | decembar 15, 2020
ljubomorni horoskopski znaci

Mislili ste da su svi horoskopski znaci podjednako ljubomorni i posesivni? To baš i nije najtačnije. Dok ima onih koje ne možete izbaciti iz takta ma šta da uradite, drugi gore od ljubomore i pri samoj pomisli da kraj vas vide eventualnu konkurenciju.
Oni kojima ljubomora, zbog položaja zvezda u trenutku rođenja, najviše zadaje muke jesu Škorpija, Bik i Lav. (Pročitaj: Kako izgledaju horoskopski znaci kada se zaljube)

Škorpija
U najvećem broju slučajeva, škorpije su veoma posesivne kada je ljubav u pitanju. Zbog toga su čest primer teatralnih ljubomornih scena u javnosti. One teško kontrolišu svoja osećanja i pri samoj pomisli da bi im partnerka mogla biti neverna gube kontrolu nad sobom i ne prezaju od posledica. Dakle, ne radi se samo o bezazlenoj ljubomori, već o opasnoj igri strasti i uzbuđenja. Za neke škorpije, ljubomora je jedna vrsta afrodizijaka – osećaju snažnu privlačnost ka osobi sa kojom su, u trenutku kada pomisle da neko stoji između njih.ljubomorni horoskopski znaci

Ovi horoskopski znaci su posebno ljubomorni

Bik
Kada je reč o Bikovima, oni su previše zaštitnički nastrojeni, a samim tim i ljubomorni. Bikovi, naime, vole da prisvajaju stvari, a taj običaj prenose i na ljude. Teško prihvataju činjenicu da nešto nije ili može da ne bude njihovo. Gotovo u sekundi im padne mrak na oči kada pomisle da neko ugrožava njihovu vezu sa osobom do koje im je stalo. Teško ih je razuveriti i objasniti da greše, jer u ljubavi potpuno podležu svojim ubeđenjima. S druge strane, Bikovi su izuzetno verne osobe. Oni ne dozvoljavaju da neko dira i gleda njihovo, ali isto tako, ne gledaju i ne diraju tuđe. Nisu skloni flertovima i prevarama, tako da najčešće uživaju puno poverenje svog partnera. (Pročitaj: Najveće zavodnice kriju se među ovim horoskopskim znacima)

Članak se nastavlja posle reklama

Lav
Lavovi su ponosni na sebe i sve što rade, pa tako i na ljubavnu vezu koju grade. Njihov ego ne dozvoljava im da budu povređeni, pa ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima od strane partnera. Ako Lav oseti da mu radite iza leđa, to nikad neće oprostiti ni sebi (jer nije saznao na vreme), a ni vama. Kod lavova se sve vrti oko pitanja časti, koju smatraju neprikosnovenom. Iako ponekad reaguju veoma burno i netaktično, u većini slučajeva vrebaju iz prikrajka i suzbijaju nalete ljubomore koji ih saleću.

lepotaizdravlje.rs fizkes/Getty via Guliver