Buduća mama Marina Ćosić

by | novembar 27, 2020
Marina Ćosić trudnoća

Marina Ćosić – trudnoća je ulepšala ovu godinu 

Neće svima ova 2020. godina zbog pandemije koronavirusa ostati samo u ružnom sećanju. Neki će je pamtiti kao onu u kojoj su se venčali, zaljubili, krenuli u školu, završili fakultet, zaposlili se, otišli u penziju, dobili unuke, postali roditelji…  Baš ovakva ostaće u mislima glumici Marini Ćosić koja će je pored veridbe i venčanja s Nikolom Mirkovićem pamtiti i po tome što je ostala u drugom stanju. (Pročitaj: Điđi Hadid u šetnji sa bebom: Da li vam se dopada njen “mama stil”?)

Buduća mama, koja će se u ovoj ulozi ostvariti u januaru, otkriva kako se oseća u trudnoći:

Članak se nastavlja posle reklama

– Odlično se osećam. Dugo nisam bila ovoliko ispunjena energijom, entuzijazmom i srećom, a razlog je što novi, mali život dolazi na svet – rekla je lepa glumica za magazin Gloria i dodala:

– Moja majka je sestru rodila u 25. godini, a mene u 32. Pričala je kako je imala snage i elana da se posveti nama, našem razvoju, poslu, svemu što joj je tada trebalo. Smatram da sam sa 25 godina odrasla. Završila sam fakultet, radim, ostvarujem planove koje sam postavila. Imala sam i sreću da upoznam supruga Nikolu sa kojim sam poželela dete. Planirali smo bebu, ali kao što kažu: možete da planirate, ali beba dođe kada ona hoće. Sve se poklopilo. Trudnoća je došla u pravo vreme – ispričala je srećna trudnica i otkrila da nosi devojčicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic)


– I meni i suprugu je bilo svejedno da li ćemo dobiti sina ili ćerku, pa smo smislili oba imena. Mislili smo da nosim dečaka, a kad smo saznali da je devojčica, nismo mogli da verujemo – iskrena je glumica, koja još ne želi da otkrije za koje ime su se odlučili.

Članak se nastavlja posle reklama

Lepa umetnica za pomenuti magazin ističe da će se poroditi carskim rezom samo ukoliko to bude zaista neophodno.

– Samo ukoliko bude postojao opravdani razlog da se porodim carskim rezom, prihvatiću to. Volela bih da isprobam granice svog tela, da vidim šta sve može da iznese. Aktivna sam trudnica, dosta se krećem. Krenuću i na trudničke vežbe da bih se što bolje pripremila za porođaj. Cilj tih vežbi je i mentalna priprema –  rekla je Marina koja punim plućima uživa u trudnoći. (Pročitaj: Branka Katić: Veliki povratak)

Članak se nastavlja posle reklama

– Sem loptice od stomaka, nisam se ugojila u nogama, rukama, licu. Čak ni ne otičem. Mislila sam da ću biti velika kao trokrilni ormar jer volim da jedem, ali ništa od toga. Nisam jedna od onih trudnica koje uzimaju samo meso i salate. Zdravo se hranim. Svesna sam da je bebi potrebno sve, pa jedem kao i ranije. Jedino mi organizam malo više traži slatko, pa uživam u maminim domaćim kolačima i voću – zaključila je buduća mama.

Marina Ćosić trudnoća

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsATA images