Astrološkinja Helena Cupać donosi MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL

by | april 5, 2022
Mesečni horoskop za april

Mesečni horoskop za april Bikovima donosi plodove napornog rada, a Vodolijama savetuje da obrate više pažnje na voljenu osobu.

Mesečni horoskop za april

Ovan

Dragi Ovnovi, tokom prve tri sedmice meseca vas očekuje veliki broj poslovnih obaveza i vi ćete ih sada sa velikim entuzijazmom prihvatiti jer vam se vraća volja i želja za akcijom. Izuzetno ste produktivni, a veliki broj pripadnika vašeg znaka očekuje unapređenje ili poboljšanje radnih uslova. Druga polovina meseca je nešto izazovnija, jer će se javiti nervoza ali i doza nestrpljenja, pa pokušajte biti taktični.
Ukoliko ste u vezi ili u braku, potrebno vam je malo mira i zbog toga ćete se distancirati od voljene osobe, ali, s druge strane, neki od vas dogovaraju i kraće putovanje zajedno sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka će tokom aprila biti društveno aktivni, uz dosta novuh poznanstava i imaćete priliku da uđete u tajnu romansu koja je obojena naglašenim strastima. Vitalni ste, ali su moguće nesanice.

Bik

Dragi Bikovi, u prvoj polovini meseca ulažete veliki napor na polju posla ali vas izazovi i prepreke u kontinuitetu sustižu. To vas neće sprečiti da se uhvatite u koštac sa obavezama, samo ćete nešto sporije dolaziti do rešenja i rezultata. Oprezno u kontaktu sa nadređenima. Druga polovina meseca je nešto mirnija i vi sada možete odahnuti. Vaši napori iz prethodnog perioda su primećeni i zbog toga ćete biti nagrađeni.
Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je napet, bar što se tiče samog početka meseca, jer ćete oboje pokušavati nametnuti svoju volju onom drugom. Pronalazite rešenje i harmonizujete odnos. Ukoliko ste slobodni, za vas se zanima osoba koja je ambiciozna, što će vam imponovati, ali proverite da li je taj neko zaista slobodnog emotivnog statusa. Zdravlje je stabilno, ali povedite računa o ishrani.

Blizanci

Dragi Blizanci, izuzetno ste energični u prvih deset dana aprila, kao i direktni, ali je prisutna i velika doza nestrpljenja s vaše strane. Povedite računa da se ne zaletite u nekim važnim odlukama i posavetujte se sa onima kojima verujete. Druga polovina meseca donosi naglašenu kreativnost ali i usporavate, okrećete se finansijama i mogući su novčani dobici, u vidu bonusa ili povišice plate. Ako ste u vezi ili u braku, tokom prve polovine meseca izbegavajte da provocirate partnera, ući ćete u sukobe a ukoliko imate nešto da raspravite, učinite to krajem aprila. Slobodni Blizanci imaju nameru da privuku pažnju osobe koja im se nedavno pojavila, pa će biti nešto uporniji i skloni raznim čak i provokaciji da biste je osvojili. Čuvajte se povreda.

Rak

Dragi Rakovi, pokušavate da na najbezbolniji i najkvalitetniji način izbegnete troškove i da umanjite postojeća dugovanja. Ovoga puta, vi ćete imati podršku članova porodice i najbliskijih prijatelja. Druga polovina meseca je rezervisana za papirologiju i moguć je kontakt sa zakonom. Ukoliko ste u vezi ili u braku, voljena osoba drami oko ličnih finansija, odnosno, očekivana povišica ne stiže. Mesečni horoskop za april vam savetuje da budete podrška. Ako ste slobodni, pred vama je mesec u kojem biste mogli napustiti zonu komfora i napravitu prvi korak prema osobi koju već neko vreme poznajete i u vama izaziva simpatije. Na polju zdravlja, mogući su upalni procesi urinarnog trakta.
lav

Lav

Dragi Lavovi, planeta akcije ali i sukoba se i dalje nalazi u vašem polju međuljudskih odnosa, tokom prve dve nedelje meseca i preporuka je da izbegavate sukobe, koliko god je to moguće. Ipak, s druge strane, ovo je period u kojem završavate planove započete tokom druge polovine prošle godine. Od petnaestog aprila, fokusirani ste na nasledstva ili na neku vrstu pozajmica. Ako ste u vezi ili u braku, elektricitet vlada između vas i voljene osobe, ali uspevate da to prevaziđete i planirate da se malo distancirate iz svakodnevice u potrazi za odmorom. Slobodni pripadnici vašeg znaka fokus stavljaju na posao, iako im s vremena na vreme prošlost okupira misli. Nostalgija izaziva emotivno nezadovoljstvo u vama. Zdravlje je stabilno.

Devica

Drage Device, izbegavajte preteranu analizu odnosa u okviru radnog kolektiva jer ćete se preopteretiti i samim tim vi gubite fokus na ono što radite. Neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju o bilo kakvoj vrsti promene na polju posla, pa čak i promena okoline, želite istražiti nove mogućnosti i za to ćete imati priliku. Finansije su ovog meseca nešto lošije, usled povećanih troškova. Ukoliko ste u vezi ili u braku, pred vama je miran period, bar što se tiče prvih dana meseca, ali može doći do sukoba na samom kraju meseca. Ako ste slobodni, od petnaestog aprila se javlja potreba da se socijalno aktivirate a udvara vam se jedna tajnovita, ali i harizmatična osoba. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Drage Vage, povoljni aspekti planeta u vazdušnim znacima vas podržavaju u vašim ciljevima, pa ćete i većinu toga i realizovati. Planeta akcije petnaestog aprila ulazi u vaše prirodno polje posla i u vama se javlja želja da se pokažete u najboljem svetlu u očima nadređenih, što ćete i uspeti, ali pod uslovom da to radite na jedan suptilan način. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan ali distanciran, prvenstveno zbog poslovnih aktivnosti. Slobodni pripadnici vašeg znaka preko posla možete da upoznate osobu koja će privući vašu pažnju, ali će to za sada ostati samo neobavezan flert. Čuvajte se povreda.

Pročitajte i… Sunce prelazi u znak Ovna

Škorpija

Drage Škorpije, tokom prve polovine meseca vaš prioritet je porodica, odnosno, potrebno je da rešite neke nejasnoće iz prošlosti a članovi porodice vama daje slobodu delovanja. Na polju posla, moguće je napredovanje ili makar isticanje u okviru radnog kolektiva. Finansije su stabilne, mada niste zadovoljni stanjem i razmišljate kako povećati prihode. Ako ste u vezi ili u braku, prisutna je tenzija u odnosu, tokom čitavog meseca i neophodno je da kontrolišete svoj temperament. Slobodni pripadnici vašeg znaka u drugoj polovini meseca imaju izuzetno visoke šanse da promene svoj emotivni status. Zdravlje je u redu.

Strelac

Dragi Strelčevi, potrudite se da tokom prve sedmice aprila privedete kraju sve ono što ste započeli tokom prethodnog perioda. Ovo je mesec u kojem će veliki broj pripadnika vašeg znaka svu energiju uložiti u neke nove projekte, što će doneti i nezadovoljstvo, jer neće sve ići onako kako ste zamislili. Izbegavajte sukobe sa autoritetima. Ako ste u vezi ili u braku, zajedno sa voljenom osobom planirate sprovesti neke promene na polju doma za šta će vam biti potrebna veća ulaganja. Ako ste slobodni, neko iz porodice pokušava da vas konektuje sa svojim prijateljem. Moguće su alergije.

Jarac

Dragi Jarčevi, izlažete se troškovima, što vas zabrinjava, jer su u pitanju nepotrebni izdaci, ali istovremeno se ne možete kontrolisati. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju na ovom polju, a vi se okrećete poslovnim aktivnostima bez zadrške i spremni za nove projekte. Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba će vam dati konstruktivan savet kada je vaše poslovanje u pitanju ali će vam ukazati i na neke nekvalitetne relacije. Ako ste slobodni, planeta harmonije i ljubavi je u povoljnom aspektu sa vašim horoskopskim znakom, pa je moguća nova ljubav ili ispunjenje želje na ovom polju. Zdravlje je u redu.

Vodolija

Drage Vodolije, odlučni ste da napravite korak dalje kada su posao i karijera u pitanju i zbog toga pravite strategiju kako svoje ciljeve i realizovati. Imaćete podršku od osobe od koje to najmanje očekujete, a u drugoj polovini meseca su moguća i neka finansijska ulaganja. Zauzeti pripadnici vašeg znaka pokušavaju zadržati harmoniju u odnosu, ali voljenoj osobi to nije dovoljno. Želi više interakcija sa vama, dakle, komunikacije, debata i uopšeno, vašeg angažovanja u odnosu. Slobodne Vodolije će početi pokazivati interesovanje za osobu koja nije iz njihovog mesta rođenja. Mogući su problemi s cirkulacijom.

Ribe

Drage Ribe, drži vas nervoza već neko vreme i vi ne možete na pravi način da delujete kada su poslovne aktivnosti u pitanju a pored toga, obraćate pažnju i na ono šta se u kolektivi dešava, odnosno priča. Druga polovina meseca, kada planeta akcije uđe u vaše prirodno polje ličnosti, oslobađate se stega i okrećete novi list, ispunjeni entizijazmom i optimizmom. Ako ste zauzeti, mesečni horoskop za april vam savetuje da harmonizujete odnos sa voljenom osobom i, istovremeno, dajete sve od sebe da unesete malo više strasti u vašu relaciju. Slobodnim pripadnicima vašeg znaka ljubav kuca na vrata i to sa više strana, pa ćete biti ushićeni ali pomalo i zbunjeni. Zdravlje je u redu.
Piše: Astrološkinja Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09
lepotaizdravlje.rsnatala krechetova/iStock/ Getty Images Plus via Getty Images