Način oblačenja Hejli Biber: 5 ključnih komada koji čine osnovu njenog stila

by | novembar 29, 2021
Način oblačenja Hejli Biber

Način oblačenja Hejli Biber uvek je tema razgovora, bez obzira da li je uhvaćena na ulicama Menhetna ili na crvenom tepihu.

Ova manekenka zaista predstavlja uzor Z generaciji kada je odevanje u pitanju. Pored toga što, kada joj se prilika ukaže, nosi elegantne komade, Hejli obožava i opušteni sportski izgled. A evo koji su to ključni odevni komadi koji je čine jedinstvenom.

Način oblačenja Hejli Biber

Blejzeri

Njen stil svakako ne bi bio kompletan bez blejzera. Bilo da je klasičan, uz telo, predimenzioniran, neutralnih boja ili šaren, Hejli ih nosi sve.

Koža i još kože

Hejli obožava kožne odevne kombinacije, pa ih nosi i u izlascima, ali i dnevnim varijantama. Koža svakako pristaje uz svaku priliku.

Zeleno, volim te zeleno

Zelena boja je ove godine jedna od najpopularnijih, a čini nam se da su ovi tonovi i Hejlini favoriti. Bilo da su u pitanju odevni komadi, asesoari ili nakit, Hejli pažljivo bira zelene statement komade za svoj autfit.

Pročitajte i… Bjuti tajne Hejli Biber

Dugački kaputi

Kaputi, dugi do poda, su ono u čemu najčešće viđamo ovu manekenku. A da li će uz njih obuti čizme ili patike, zavisi od prilike. Svakako, sve se slaže uz ovakav kaput.

Sunčane naočare

Bez sunčanih naočara Hejli, čini nam se, ne napušta svoj dom. Kako zbog zaštite od sunca, radoznalih pogleda i paparaca, tako i da bi upotpunila svoj look. Jedan par naočara čak i deli s svojim suprugom Džastinom Biberom.

 

lepotaizdravlje.rs Dave Kotinsky / Stringer/ Getty Images Entertainment